FIFA 19'da Şampiyonlar Ligi Yer Alacak!

FIFA 19 Şampiyonlar Ligi anlaşması neredeyse resmileşti. İşte detaylar:

FIFA 19 Şampiyonlar Ligi

Uzun süredir Pro Evolution Soccer serisinde olan Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi isim haklarının, FIFA 19 ile birlikte FIFA serisine geçeceği iddia edildi. 

İddianın kaynağı ise FIFA serisinin Flemenkçe seslendirmelerini yapan Evert ten Napel'dan geldi. FIFA 19 Şampiyonlar Ligi ile birlikte gelecek dedi.

Yaklaşık 10 yıl önce Konami, UEFA ile masaya oturarak, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi organizasyonların video oyunlarındaki isim haklarını satın almıştı. Sonraki yıllarda birkaç kere yinelenen anlaşmayla birlikte bu organizasyonlar sadece Pro Evolution Soccer serisinde oynanabilir olarak kalmışlardı. Fakat bir hafta kadar önce çıkan haberlerle birlikte Konami ile UEFA arasında yapılan isim hakkı anlaşmasının sonlandığı ortaya çıkmıştı. Anlaşmanın sonlanmasından sonra harekete geçen Electronic Arts Sports'un isim haklarını satın almak için oldukça heyecanlı olduğu dile getirilirken, Konami cephesi de isim hakkı için tekrar masaya oturacaklarını söylemişti. 

Bugüne kadar iki şirketten de konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, FIFA serisinin seslendirmelerini yapan Evert ten Napel, dün akşam saatlerinde Fox Sports Hollanda'da katıldığı bir programda konuştu. FIFA serisinde yaptığı seslendirmelerle ilgili bilgiler veren Napel, konuşması sırasında FIFA 19'da Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi organizasyonlarının bulunacağını dile getirdi.

Henüz Electronic Arts tarafından konuyla ilgili resmi açıklama gelmezken, sızıntının yükske ihtimalle doğru olduğu ve FIFA 19 satın alacak oyuncuların Şampiyonlar Ligi atmosferini tadacakları da belirtilenler arasında yer aldı. 

FIFA 18 Demo Yayınlandı! FIFA 18 Demo İndir
OYUN

FIFA 18 Demo Yayınlandı! FIFA 18 Demo İndir

{mediaId=456414} Electronic Arts, 29 Eylül tarihinde çıkış yapacak olan ve heyecanla beklenen futbol oyunu FIFA 18 için bir demo sürümü yayınlayacağını daha önceden duyurmuştu.

FIFA 19 Çıkmayabilir
OYUN

FIFA 19 Çıkmayabilir

Çok uzun yıllardır spor temalı oyunlar geliştiren Electronic Arts, her yıl başka bir oyunla karşımıza çıkmayı adet edinmişti.

İşte Tüm Detaylarıyla FIFA 19
OYUN

İşte Tüm Detaylarıyla FIFA 19

Son birkaç yılın vazgeçilmez futbol oyunu olan FIFA, bu yılın sonlarına doğru sunacağı yepyeni sürümüyle kullanıcıları şimdiden meraklandırmayı başardı.

YORUMLAR