FIFA 22 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Ünlü futbol serisi bu sene şanını yürütmeye devam edecek. EA tarafından yapılan paylaşım sonrasında, FIFA 22 çıkış tarihi sızdırıldı.

FIFA 22 çıkış tarihi ortaya çıktı. Popüler futbol serisi ile bu yılın sonlarına doğru buluşacağız. Ayrıca bu seneki FIFA oyununun kapak yıldızı da belirlendi.

Futbol dünya genelinde yoğun ilgiye maruz kalan bir spor olsa da oyun dünyasında çok fazla temsilcisinin olduğunu söylemek zor. Bildiğiniz gibi Electronic Arts tarafından geliştirilen FIFA, Konami tarafından geliştirilen eFootball PES ile bu türün zirvede yer alan temsilcileri oluyorlar ve bizlere olabilecek en gerçekçi futbol deneyiminin yaşatılması için süreli olarak yenilikler yapılmaya devam ediliyor. 

Senelik olarak çıkan FIFA serisinin her yeni oyunu, hem görsel, hem oynanış hem de teknik olarak her selefine göre gelişmiş bir deneyim sunarak geliştiriliyor ve içerik olarak daha fazla oyuncunun tercih ettiği oluyor. Bu sene de farklı olmayacak. 

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene çıkan FIFA 21, EA Play Live 2020 sırasında duyurulmuştu. Haliyle FIFA 22 oyununun da EA Play Live 2021 sırasında duyurulması bekleniyordu. Ancak Electronic Arts bu sene bir farklılık yaparak serinin yeni oyunun etkinlikten önce duyurulacağını müjdeledi. Amerika menşeli yayıncının Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile FIFA 22 oyununun 11 Temmuz 2021 Pazar günü TSİ 18:30 sıralarında tanıtılacağını duyurdu. 

FIFA 22 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Serinin yeni oyununun çıkış tarihi olarak 24 Eylül 2021 işaret edilir iken, Şampiyonlar ve Ultimate sürümlerini alan oyuncuların geçmişte olduğu gibi üç gün erken erişim haklarının olacağı tahmin ediliyor. Bu da 21 Eylül 2021 tarihine denk geliyor. Buna ek olarak, EA Play abonelerine çıkışından önce on saatlik bir deneme sürümü ve EA Play Premier abonelerine de özel sürümleri alanlar ile aynı gün tam sürüm için erişim hakkının sunulması bekleniyor. 

Son olarak, FIFA 21 sonrasında FIFA 22 oyununun da kapağında, halk oylaması ile belirlenen Kylian Mbappe olacak. Kendisinin bir önceki sene yapılan oylamada da birinci çıkarak FIFA 21 oyununun kapağında yer almıştı. Bu da, Fransız futbolcunun üst üste iki kez bir FIFA oyununun kapağını süsleyeceği anlamına geliyor. 

Yeni Dead Space Duyurusu EA Play Live 2021'de Gelecek
OYUN

Yeni Dead Space Duyurusu EA Play Live 2021'de Gelecek

Yeni Dead Space duyurusu bu ay içerisinde gerçekleşecek. EA Play Live 2021 öncesi, heyecan verici yeni gelişmeler yaşandı.

YORUMLAR