Flappy Bird'ün Yeni Versiyonu Swing Copters 2 Android ve iOS için Yayınlandı!

Flappy Bird'ün geliştiricisi yeni oyunu Swing Copters 2'yi hem Android hem de iOS platformu için yayınladı.

Flappy Bird'ün Yeni Versiyonu Swing Copters 2 Android ve iOS için Yayınlandı!

Geçtiğimiz yıl Android ve iOS mağazalarına çıktığı andan itibaren virüs gibi hızla yayılarak kısa sürede milyonlara ulaşan Flappy Bird oyunundan sonra dikiş tutturamayan geliştirici, Swing Copters oyunuyla şansını bir daha denemek istiyor.

Geliştiricisine çok büyük paralar kazandırmasına rağmen oyuncuları sinirlendiren bir yapıya sahip olduğu için uygulama mağzalarından kaldırılan Flappy Bird'den sonra çıkarılan Swing Copters ile istenilen başarıya ulaşılamamasına rağmen şimdi de Swing Copters 2 yayınladın.

Android ve iOS için ücretsiz olarak yayınlanan oyunda çok büyük değişiklikler yok aslında. Oyunun ilk versiyonunda tek bir karakter vardı. Şimdi ise Fabi ve Spinki birbirine çok yakın 2 dost ile oynayabiliyoruz. Ayrıca oyuna minik de bir hikaye eklenmiş durumda.

yine balyozlardan kaçarak yükselmeye ve her zaman daha yüksek puan almaya çalışacağınız oyunda tabiki sinir krizleri sizleri bekliyor. Çelik gibi bir sabrım var diyorsanız sizleri bir kez daha Flappy Bird çılgınlığına davet ediyoruz. Oyunu altta yer alan indirme bağlantılarına tıklayarak ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

YORUMLAR