Football Manager 2016 Erken Beta Erişim Fırsatıyla Ön Siparişe Açıldı

Football Manager 2016, Steam üzerindeki yerini aldı

Football Manager 2016 Erken Beta Erişim Fırsatıyla Ön Siparişe Açıldı

Sega'nın başarılı menajerlik oyunu serisi Football Manager'ın son üyesi Football Manager 2016 özel avantaklarla ön siparişe açıldı. Resmi çıkış tarihi 13 Kasım 2015 olan Football Manager 2016 önceki oyunlara göre daha da zenginleştirilmiş içeriğiyle oyunculara daha gerçekçi bi takım yönetim deneyimi sunmayı hedefliyor. Football Manager 2016'da oyuncuları bekleyen yeniliklerden en dikkat çekeni Fantastik Seçmeler adlı yeni oyun modu. Bu modda oyuncular kendi takımlarını yaratabiliyorlar ve sahip oldukları sınırlı bütçeyle mini ligde diğer menajerlerle yıldız oyuncuları kapmak için mücadele edebiliyorlar. Bir takım oluştururken kendi renklerinizi, takım isminizi seçebiliyor ve kadronuzu dilediğiniz şekilde düzenleyebiliyorsunuz.

Football Manager 2016'da menajerimizin sahaya indiğini görüyoruz. Artık maçlar sırasında menajerimiz kenardan takımımıza talimatlar yağdırıyor. Maç gününde yeni oyuncu animasyonları karşımıza çıkacak. Geliştirilmiş yapay zeka ve grafikler oyunun gerçekçiliğini artırıyor.

Football Manager 2016'ya ön sipariş veren oyuncular oyunun beta versiyonunu oynama imkanına erişecekler. Bu beta versiyonu oyunun çıkışından yaklaşık olarak 2 hafta önce erişime açılacak. Ayrıca ön siparişle birlikte An Alternative Reality: The Football Manager Documentary adlı Football Manager belgeseline ücretsiz erişilebilecek.

Football Manager 2016'ya ön sipariş vermek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

YORUMLAR