Fortnite, Matrix Kostümleri ile Bambaşka Bir Havaya Sahip Olabilir!

Fortnite, Matrix kostümleri ile dünyanın en ünlü serilerinden birinin hayranlarını yakalamayı ve bunu yaparken de Matrix 4'ün tanıtımını yapmayı mı amaçlıyor?

Twitter'daki bir sızıntıya göre Fortnite, Matrix kostümleri ile yaklaşan Matrix 4 (The Matrix Resurrections) filmini kutlayabilir. Dünyanın en çok oynanan battle royale oyunlarından biri olan Fortnite'ın geliştiricisi dünyanın en ünlü serisinin yıllar sonra gelen yeni filmini tanıtmak için bir anlaşma yapmış olabilir.

Oynaması ücretsiz bir oyun olan Fortnite'ın arkasındaki Epic Games, gerçek dünyadan kişileri ya da çok sevilen animasyon, film ve dizi karakterlerini ve bu karakterlerin bağlı olduğu evrene özgü ögeleri oyunculara sunmaya oldukça önem veriyor.

The Matrix Resurrections Posteri Yayımlandı
İNTERNET

The Matrix Resurrections Posteri Yayımlandı

The Matrix Resurrections posteri paylaşıldı. Dünya genelinde milyonlarca izleyici tarafından merak içerisinde beklenen yeni Matrix filminin posteri beğeni topladı.

Bu öge ve kostümler gerçek para ile satın alınabilecek ya da oyun içi etkinliklere katılım sağlanarak alınabilecek öge ve kostümlerden oluşuyor. Geliştiricinin daha önce anlaştığı şirketler arasında Riot Games, Marvel ve DC Comics dahi yer aldı.

Kostümlerin karakterin görünümü haricinde oyuna çok fazla etkisi olmasa da bu karakterlerin sahip olduğu animasyonlar, onları eşsiz hale getiriyor.

Fortnite Matrix Kostümleri ile Oyuncuları Kalbinden Vurabilir

Games Radar tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni Matrix kostüm seti yolda olabilir. İddia, Fortnite'a eklenen diğer kostüm ve ögeleri önceden bildirerek doğru tahminde bulunan HYPEX kullanıcı adına sahip bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya atıldı.

Yeni güncellemenin Fortnite'a Neo ve Trinity'yi getirmesi bekleniyor. Kostümlerin aralık ayının ikinci yarısında oyuna eklenmesi olası görünüyor. Sızıntıda belirtilmemiş olsa da bu kostümlerin oyun içi mağazadan satın alınabilir olması mümkün görünüyor.

Bu kostümlerin filmin vizyona gireceği zamanda oyunculara sunulacağı iddiası, filmin tanıtımının yapılmasının gerekliliğine bakılacak olduğunda kulağa oldukça doğru geliyor.

Sızıntıda sadece Neo ile Trinity'den bahsedilmiş olsa da Matrix serisinin bir parçası olan diğer karakterlerin (Morpheus, Ajan Smith vb.) de video oyununda yer alıp almayacağının şimdiden merak edilmeye başlandığını söylemek yanlış sayılmaz.

Özellikle Ajan Smith karakteri, Matrix'in hikâyesinin tam anlamı ile açıklanmasında çok kilit bir role sahipti.

Neo karakteri ile olan zıtlığı, senaryonun devamlılığı ve karakterin aurası bakımından filmde olmazsa olmaz bir karakter olduğunu söylemek mümkün. Bu nedenle Ajan Smith'in Matrix 4'te yer almaması hayranları oldukça üzecek gibi görünüyor. Fortnite Matrix güncellemesinde bu karakteri görmek, en azından eski izleyicileri mutlu etmeye yetebilir.

YORUMLAR