Fortnite'a Spider-Man ve Gears of War Kostümleri Gelecek (Video)

Battle royale oyunu Fortnite, Spider-Man kostümleri ile bambaşka bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. İşte Örümcek Adam'ın yer aldığı videoya ilişkin ayrıntılar!

Fortnite'a Spider-Man ve Gears of War kostümlerinin ekleneceği ortaya çıktı. Sızdırılan bölüm 3 sezon 1 videosu, popüler battle royale oyununun yeni haritasını da gözler önüne serdi. Videoya ilişkin merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Fortnite Spider-Man Kostümü ile Bambaşka Deneyim Sunacak

Düyna genelinde oldukça büyük bir popülerlerliğe sahip olan ücretsiz battle royale oyunu Fortnite'ın resmi YouTube kanalı üzerinden bir video sızdırıldı. Sızdırılan video, kısa süre içerisinde YouTube'dan kaldırıldı fakat bu süre zarfında birçok kullanıcı videoyu indirmişti.

Sony'den Xbox Game Pass Alternatifi Geliyor
OYUN

Sony'den Xbox Game Pass Alternatifi Geliyor

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, Xbox Game Pass alternatifi üzerinde çalışıyor. Spartacus olarak isimlendirilen abonelik hizmeti üç paketten oluşacak.

GalaxyBoi isimli kullanıcı, Twitter hesabı üzerinden Fortnite sezon 3 bölüm 1 videosunu paylaştı. Yayımlanan video, Epic Games'in battle royale oyununu oynayan oyuncuları yeni sezonda ne gibi yeniliklerin beklediği hakkında bazı bilgiler sunuyor.

Paylaşılan videoda en dikkat çeken kısım popüler oyuna Spider-Man ve Gears of War kostümlerinin gelecek olmasıdır. Videoya baktığımızda oyunda Örümcek Adam'ın üç farklı kostüme sahip olacağını görüyoruz. Ayrıca videonun bir kısmında ağlarla kaplı bir şehir yer alıyor.

Spider-Man ve Gears of War'un yanı sıra popüler battle royale oyununa birçok kostüm eklenecek. Videoda oyunun yeni haritası ve karakterlerin sahip olabileceği ögeler de bulunuyor. Bölüm 3 ile birlikte oyunculara çok farklı bir deneyim sunulacak.

Merak içerisinde beklenen bölüm 3, yeni silahların ve eşyaların yanı sıra bazı yeni mekanikleri de beraberinde getirecek. Örneğin yeni sezonda karakterlerin kayabilmesine olanak tanıyan yeni bir mekanik oyuna dahil edilecek.

Yeni kayma mekaniğinin yanı sıra oyuna kamp kurma mekaniği de eklenecek. Oyuncular, haritanın herhangi bir konumuna kamp kurabilecek. Kamplar, eşyaların saklanabilmesini ve diğer karakterlerin iyileşebilmesini sağlayacak.

Twitter üzerinden paylaşılan video, kısa sürede oldukça büyük bir ilgi ile karşı karşıya kaldı. Öyle ki, sızdırılan videonun görüntülenme sayısı 509 bini aştı. 12 binden fazla beğeni alan videoya çok sayıda yorum yapıldı. 1 dakika 43 saniye uzunluğundaki videoyu aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

Dünya çapında milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Fortnite isimli yapımın yeni sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fortnite Spider-Man kostümleri ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR