Friday the 13th: The Game

Friday the 13th: The Game

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 35,672
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici IllFonic

Friday the 13th: The Game çok oyunculu oynanabilecek şekilde tasarlanmış bir korku oyunudur

Friday the 13th: The Game sinema tarihinin klasiklerinden olan ünlü 13. Cuma filminin resmi korku oyunu olarak tanımlanabilir.

Friday the 13th: The Game klasik hikaye odaklı korku oyunlarındaki yapıdan farklı bir çizgi izliyor. Bir hayatta kalma oyunu olarak tasarlanmış Friday the 13th: The Game tamamen online altyapıya sahip ve çok oyunculu olarak oynanmakta. Oyunda bir oyuncu 13. Cuma filmlerinin cani katili Jason Voorhees'i kontrol ederken diğer oyuncular bu caniden kurtulmak için mücadele ediyorlar. Geniş haritalara konuk olduğumuz oyunda bolca vahşet yer aldığını belirtmekte fayda var.

Friday the 13th: The Game'de Jason Voorhees'i yöneten oyuncu belli iz sürme ve avlanma yeteneklerine sahip olacak. Avlarınızı korkutabilecek, tuzaklar kurabilecek, gölgelerde saklanarak gizlice hareket edebileceksiniz. Buna karşılık Jason'dan kaçmaya çalışan oyuncular da hayatta kalabilmek için haritada bulabilecekleri araç ve silahlardan yararlanabilecek, takım oyunuyla Jason'ı alt edebilecekler.Bunun yanında polis gelene kadar ağaçların ve çalıların arasında saklanmayı da tercih edebileceksiniz.

Friday the 13th: The Game'in grafiklerinin göze hoş görüneceği söylenebilir. oyunun minimum sistem gereksinimleri ise biraz yüksek.

Friday the 13th: The Game Sistem Gereksinimleri

- Windows 7 işletim sistemi

- 2.0 GHZ çift çekirdekli 64 Bit işlemci

- 8 GB RAM

- 2 GB DirectX 11 uyumlu ekran kartı

- 10 GB boş depolama alanı