Galaxy Note 10.1 Tanıtıldı

Samsung, beklenen yeni ürünü Galaxy Note 10.1 isimli tableti tanıttı.

Galaxy Note 10.1 Tanıtıldı

Samsung, beklenen yeni ürünü Galaxy Note 10.1 isimli tableti tanıttı.

S Pen isimli özel kalem ile Galaxy Note akıllı telefon deneyimini tablet dünyasına da taşıyan Samsung, Note 10.1 ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeye başaracak gibi görünüyor. Zira ürün, oldukça yenilikçi ve başarılı özelliklerle geliyor.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanan Galaxy Note 10.1, her şeyden önce güçlü donanım yapısıyla öne çıkıyor. Exynos 4412 çipset üzerinde 1.4 GHz’lik dört çekirdekli işlemciye sahip olan cihazda aynı zamanda 2 GB’lık ara bellek (RAM) birimi bulunuyor. 10.1 inçlik ekran PLS TFT özelliğine sahip 1280x800 piksel çözünürlüğünde ve 149 dpi’lik hassasiyette. Cihazın arka kısmında 5 MP ve ön kısmında da 1.9 MP olmak üzere iki kameraya yer veriliyor. Arkadaki kameraya bir LED flaşın eşlik ettiğini de belirtelim.

16 ve 32 GB sürümlerinin her ikisinde de S Pen ile birlikte sunulacak ürün, bu aksesuarıyla diğer tabletlerden bir hayli ayrılan yapıya bürünüyor. Zira ürün, S Pen ve beraberindeki yazılım özellikleriyle oldukça üretici bir hâl alıyor.  Bu kalemi aktif bir şekilde kullanarak not defteri v.b. hiçbir araca gerek kalmadan işlerinizi çözebilirsiniz. Yazı yazabilir, not tutabilir, çizim yapabilir, görsel düzenleyebilir, kitap üzerinde notlar alabilir ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Tabii ki tüm bunları yapmak için bazı yazılımlar gerekiyor ki Samsung, bu yazılımları varsayılan olarak getiriyor. Getirmekle de kalmıyor, S Pen’i yuvasından çıkarmanızla birlikte söz konusu yazılımlara hızlıca ulaşabileceğiniz bir menü açılıyor. S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe Photoshop Touch ve Polaris Office, bahsettiğimiz yazılımların isimleri.

Galaxy Note 10.1, bu ayın sonuna doğru adım adım tüm dünyada satışa sunulacak.

Galaxy Note 10.1 Tanıtım Videosu
MOBİL

Galaxy Note 10.1 Tanıtım Videosu

Galaxy Note 10.1, Samsung tarafından üretilen ve tablet dünyasına yepyeni bir soluk getiren yeni bir ürün. Güçlü donanımı ve S Pen kalem destekli yazılımlarıyla rakiplerinden ayrılan bu ürünü, izleyeceğiniz tanıtım videosu ile yakından tanıyabilirsiniz.

YORUMLAR