Galaxy Note 5 ve S6 Edge Plus'ın Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 Edge Plus’a ait daha detaylı görüntüler internete sızdırıldı.

Galaxy Note 5 ve S6 Edge Plus'ın Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 Edge Plus haberleriyle dolu bir haftayı geride bıraktık, ancak hala sızıntılar durmuş değil.

 Samsung Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 Edge Plus’a ait daha detaylı her iki cihazı karşılaştırmamıza daha yardımcı olabilecek görüntüler internete sızdırıldı. Bu görüntüler Samsung Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 Edge Plus’un birbirlerine göre hem boyut, hem de tasarım olarak farklarını net bir şekilde ortaya koyabiliyor.

Samsung Galaxy Note 5 ve Edge Plus 13 Ağustos'ta Tanıtılıyor haberimiz de anlattığımız gibi Samsung’un phabletleri ile tanışmamıza çok az kaldı. Samsung Galaxy Note 5’in 153.44 mm x 77.31 mm boyutlarında olacağı, Note 4’e çok benzediği ve 5.7 inçlik bir ekranla geleceği daha önce internete sızdırılmıştı. Öte yandan, Samsung Galaxy S6 Edge Plus’ın da  Samsung'un kendi üretimi olan Exynos yongasıyla geleceği ve 4 GB RAM destekleyeceği konuşuluyordu.

Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus’un metal bir gövdeye ve cam kaplı bir sırta sahip olacakları da sızıntı haberler arasında yer alıyordu. Tüm bu haberlerin ne kadar gerçeği yansıttığı 13 Ağustos Perşembe günü New York’ta ortaya çıkacak. Ancak sızan son resimlere bir göz atmakta da fayda var. İşte aşağıda Samsung Galaxy Note 5 ve Samsung Galaxy S6 Edge Plus’un yeni görüntüleri.

Samsung Galaxy S6 Serisinin Fiyatları 100 Euro Kadar Ucuzluyor

Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus'ın Çıkış Tarihleri Belli Oldu

Samsung Galaxy S6 Edge Plus ve S6 Edge Arasındaki Fark Görüntülendi

YORUMLAR