Galaxy S21 FE'ye One UI 5.0'ın Geleceği Tarih Sızdırıldı

Samsung'un üst düzey amiral gemisi cihazları One UI 5.0 güncellemesini aldı. Sıradaki durak ise Galaxy S21 FE. İşte detaylar!

Galaxy S21 FE'ye One UI 5.0'ın Geleceği Tarih Sızdırıldı

Samsung, Galaxy S22 serisi de dâhil olmak üzere amiral gemisi telefonlarının çoğu için Android 13 tabanlı One UI 5.0'ın kararlı bir sürümünü zaten yayınladı. Şimdi de popüler bir telefon modeline daha güncellemeyi getiriyor.

Diğer büyük amiral gemisi telefonların güncellemeyi almasıyla Galaxy S21 FE'nin de alacağından kimsenin şüphesi yoktu. Elbette Galaxy S21 FE kullanıcıları yeni yazılımı beta testinde deneme şansı bulamadılar ancak Samsung bir süredir kapalı kapılar ardında çalışıyor.

Galaxy S21 FE'ye One UI 5.0'ın Geleceği Tarih Sızdırıldı

Galaxy S21 FE'ye One UI 5.0 Güncellemesi Gelecek Ay Geliyor

Samsung'un sunucularında, Android 13 tabanlı Galaxy S21 FE'ye gelecek One UI 5.0 yapısının izleri bulundu ve bazıları, güncellemenin önümüzdeki ay gibi yakın bir tarihte yayınlanacağını öne sürüyor. Yine de bununla ilgili resmî bir onay yok.

Telefon bu yılın başlarında Android 12 ile piyasaya çıktığından ve Samsung, amiral gemisi telefonlarına en az dört büyük güncelleme göndermeyi taahhüt ettiğinden, bu S21 FE için ilki olacak. Telefonu gelecekte üç büyük Android güncellemesi daha bekliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Samsung Cihazların Android 13 Güncelleme Tarihleri Belli Oldu!
MOBİL

Samsung Cihazların Android 13 Güncelleme Tarihleri Belli Oldu!

iOS 16'nın rakibi olarak görülen Android 13, geçtiğimiz aylarda Google tarafından piyasaya sürüldü. Diğer markalara sunmadan önce kendi Pixel telefonları için Android 13'ü geliştiren Google, yeni sürüm yazılımla ilk çıkan telefonları yayınladı.

Samsung One UI 5'i Tanıttı
YAZILIM

Samsung One UI 5'i Tanıttı

Android 13 yavaş yavaş yeni cihazlarda yerini almaya başladı. Bu kapsamda kendi kullanıcı arayüzlerini oluşturan telefon markaları, Android 13'ün tüm yeniliklerinden faydalanmayı amaçlıyor.

YORUMLAR