Galaxy S3 İçin 3000 mAh'lık Güçlü Batarya 5 Şubat'ta Çıkabilir

Samsung’un Galaxy S3 kullanıcıları için uzun süredir daha verimli bir pil üzerinde çalıştığını sizlere aktarmıştık. Söz konusu yeni pille ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığı ve özellikle de pilin kalınlığı konusunda önemli yolların kat edildiği belirtil

Galaxy S3 İçin 3000 mAh'lık Güçlü Batarya 5 Şubat'ta Çıkabilir

Samsung’un Galaxy S3 kullanıcıları için uzun süredir daha verimli bir pil üzerinde çalıştığını sizlere aktarmıştık. Söz konusu yeni pille ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığı ve özellikle de pilin kalınlığı konusunda önemli yolların kat edildiği belirtildi.

Şubat ayının başında Avrupa’da satışa çıkması beklenen daha güçlü Galaxy S3 bataryası ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Amazon isimli dünyaca ünlü alışveriş sitesinin Almanya şubesindeki bir kaynaktan edinilen bilgilere göre 5 Şubat itibariyle Galaxy S3 kullanıcıları yeni bataryalara kavuşabilecekler. Bu yeni ve daha güçlü batarya için Samsung’un belirlediği ücretin de €48 olduğu söyleniyor.

Yeni Galaxy S3 pilinin 3000 mAh değerinde olması beklenirken, kullanıcıların en çekindikleri noktalardan biri olan kalınlık konusunda da önemli gelişmelerin olduğu, söz konusu yeni batarya ile cihazın daha kalın hale gelmeyeceği iddia ediliyor.

2013 yılının en çok merak edilen akıllı telefonlarını görmek ister misin?

YORUMLAR