Galaxy S3 Mini'nin Fotoğrafı ve Özellikleri Sızdı

Yarın tanıtılacağı Samsung tarafından doğrulanan Galaxy S3 Mini’nin fotoğrafı ve özellikleri sızdı. Yabancı bir teknoloji sitesinin edindiği bilgiler, cihazın özelliklerini ortaya koyuyor ve telefonun Galaxy S3’e göre biraz daha zayıf özelliklerde olduğun

Onur Şendere -

Yarın tanıtılacağı Samsung tarafından doğrulanan Galaxy S3 Mini’nin fotoğrafı ve özellikleri sızdı. Yabancı bir teknoloji sitesinin edindiği bilgiler, cihazın özelliklerini ortaya koyuyor ve telefonun Galaxy S3’e göre biraz daha zayıf özelliklerde olduğunu gösteriyor.

Galaxy S3 Mini Akıllı Telefon Yarın Tanıtılıyor haberimizle Galaxy S3 Mini hakkındaki ilk bilgileri aktarmıştık. Haberin üstünden kısa bir süre geçmesinin ardından cihazın özellikleri ve fotoğrafı sızdı. Özelliklere hızlıca göz atacak olursak şu şekilde sıralayabiliriz:

Başta işlemci ve kamera olmak üzere birçok önemli noktada Galaxy S3 Mini, ağabeyine göre geride kalan özelliklere sahip. Ancak cihazın buna rağmen orta sınıf akıllı telefonlar arasında iddialı olduğunu da söyleyebiliriz.

Ürünün yarın resmi olarak tanıtılacağını bir kere daha hatırlatalım.

Benzer İçerikler

YORUMLAR