Galaxy S4 Tanıtımı iPhone 5 Tanıtımı Kadar İlgi Görmedi

iPhone 5 tanıtımı Galaxy S4 tanıtımına göre Twitter'da daha çok konuşuldu.

Galaxy S4 Tanıtımı iPhone 5 Tanıtımı Kadar İlgi Görmedi

Apple ile Samsung arasında süren rekabetin kısa süre içinde sonlanmayacağı ve muhtemelen uzun yıllar süreceği düşünülebilir. Diğer yandan her iki şirketin ortaya koydukların ürünlerinde kullanıcılar ve teknoloji meraklıları tarafından ne kadar merak edildiği de ayrı bir merak konusu. Bu haber de tam da bununla ilgili. Zira Apple’ın son tanıttığı ürün olan iPhone 5 ile Samsung’un tanıttığı son ürün olan Galayx S4’ün Twitter kullanıcılarınca nasıl karşılandığını öğreneceğiz.

PiperJaffay Analisti Gene Munster tarafından yapılan açıklamaya göre iPhone 5, Galaxy S4’e göre çok daha ses getirici bir şekilde tanındı. Daha doğrusu iPhone 5’in tanıtılması Twitter dünyasında çok daha ses getirdi. Zira iPhone 5’in tanıtıldığı zaman diliminde ürünle ilgili 2.4 milyon Twitter iletisi gönderilirken, Galaxy S4’ün tanıtılmasında bu sayı 440 bin civarlarında kaldı.

Kuşkusuz tanıtımların gerçekleştiği saatlerin farklı olmasının da bunda etkisi var. Zira hatırlayacağınız üzere gece saat 01 sularında başlayan Galaxy S4 tanıtımı etkinliğin karşısında iPhone 5 akşam 20 sularında tanıtılmıştı.

Her ne kadar iPhone serisi son dönemlerde Android cihazlar karşısında ve özellikle de Galaxy serisi karşısında zayıf bir performans sergilese de kullanıcıların çok ama çok merak ettiği ve hakkında fikir beyan etmek istedikleri ürünlerden biri olmaya devam ediyor.

Google Play'de tablet uygulamaları öne çıkıyor

YORUMLAR