Galaxy S6 Kaç Para Olacak?

"Galaxy S6'nın fiyatı ne kadar olacak?" diye merak mı ediyorsunuz? Haberimize göz atmayı unutmayın.

Galaxy S6 Kaç Para Olacak?

Samsung'un resmi olarak duyurmasına çok az bir süre kalan Galaxy S6 ile ilgili olarak yeni bir bilgi internete sızdı. Hatırlanacağı üzere Samsung geçtiğimiz günlerde kısa videolar ile Samsung Galaxy S6 hakkında bize ipuçları vermişti. Bu videolarda Samsung Galaxy S6'nın metal kasaya ve yeni bir tasarıma sahip olacağının, bunun yanında yüksek performansı beraberinde getireceğinin ipuçları paylaşılmaktaydı. Bu videolardan önce Galaxy S6 hakkında farklı söylentiler ortaya atılmıştı. Bu söylentilerden en çok ilgi göreni Galaxy S6'nın metal kasaya sahip olacağıydı. Yayınlanan videolar da bu bilgiyi doğrular nitelikteydi.

Ortaya çıkan son söylenti ise Samsung Galaxy S6 fiyatı hakkında. Paylaşılan bilgilerde Galaxy S6'nın ve Galaxy S6 Edge'nin fiyatları ayrı ayrı listelenmiş. Bu da yine önceden ortaya atılan söylentilerde olduğu gibi Galaxy S6'nın eğimli bir modelinin de çıkacağına işaret ediyor. İşte paylaşılan fiyat bilgileri:

  • Galaxy S6 32 GB: 749 €
  • Galaxy S6 64 GB: 849 €
  • Galaxy S6 128 GB: 949 €
  • Galaxy S6 Edge 32 GB: 849 €
  • Galaxy S6 Edge 64 GB: 949 €
  • Galaxy S6 Edge 128 GB 1049 €

Paylaşılan bu fiyatların resmi fiyatlar olmadığını belirtmekte fayda var. Avrupa'da geçerli olacak bu fiyatlar ülkemizde vergiler nedeniyle farklılık gösterecektir. Galaxy S6'nın resmi fiyatlarını öğrenmek için Mart ayının başında yapılacak olan MWC 2015'i bekleyeceğiz.

Samsung Galaxy S6'nın Kutusu Açıldı mı? İşte Yeni Görüntüler

YORUMLAR