Galaxy S7 Edge'nin Göz Kamaştıran Bir Prototipi Göründü

Samsung S7 Edge'nin göz kamaştıran bir videosu internette yayınlandı.

Galaxy S7 Edge'nin Göz Kamaştıran Bir Prototipi Göründü

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi S7 Edge hakkında önemli detaylar veren bir video internette yayınlandı.

Samsung, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü kavisli ekrana sahip amiral gemisi S6 Edge ile başarı yakalamış ve pek çok kesimin beğenisini kazanmıştı. S6 Edge'nin böyle bir başarı yakalaması Samsung'un yeni amiral gemisi S7 Edge hakkındaki söylentilerin artmasına sebep oldu.

Daha öncelerden ortaya çıkan söylentilere göre S7 Edge'nin bir kenarında kavis olacak tarzı duyumlar alınıyordu. Bu söylentilerin kuvvetlenmesini sağlayacak bir video ise Curved tarafından YouTube'a yüklendi. MWC 2016'da tanıtılması beklenen S7 Edge'nin bu video ile birlikte ön tanıtımı da yapılmış oldu. Videoya baktığımızda ise telefonun üç tarafında kavis bulunuyor ve bu da telefona göz alıcı bir tasarım katmış. Telefonun arkasında ise metal kasa kullanılmış. Pek çok yönden şaşırtıcı bir prototip olan S7 Edge'nin kesin olarak ortaya çıkması ise merakla bekleniyor.

Yayınlanan videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Eğer ortaya çıkan bu prototip doğruysa Samsung bu sene adından bolca söz ettirecek gibi görünüyor. Sizce böyle bir telefonun gerçekleşme olasılığı nedir? Yorum atın tartışalım.

Samsung'dan Yüzüklerin Efendisi Geliyor

Samsung'un 8 inçlik Yeni Tabletleri Geliyor

YORUMLAR