Samsung'un Galaxy Unpacked Etkinliği Nasıl İzlenir? Neler Tanıtılacak?

Yeni birçok Samsung ürününün tanıtılacağı Galaxy Unpacked etkinliğine oldukça az bir süre kaldı. Peki etkinlik nasıl izlenir? Neler tanıtılacak? İşte detaylar!

Samsung Galaxy S23'ün Tanıtılacağı Galaxy Unpacked Etkinliği Nasıl İzlenir?

Teknoloji devi Samsung, her yıl düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliği ile yeniden karşımızda. Şirket etkinliği canlı olarak yayınlayacak, böylelikle tüm tanıtımları evinizin, ofisinizin ya da bulunduğunuz her yerin rahatlığında izleyebileceksiniz.

Galaxy Unpacked Etkinliğinde Flip ve Fold Serilerini Görecek Miyiz?

Unpacked etkinliğinde neler olacağına gelirsek, etkinliğe dair en dikkat çeken detay yeni Galaxy Z Flip 5 ve Fold 5 cihazlarının tanıtımı bu etkinlikte gerçekleşeceği yönünde.

Galaxy Unpacked Etkinliğinde Başka Neler Tanıtılacak?

Samsung, yeni Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Buds 3, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra gibi cihazlarla dolu bir tanıtım sunmayı vaat ediyor.

Geçtiğimiz hafta sızan etkinliğin tanıtım görsellerinden birinde Galaxy Z Flip 5, 14,6 inçlik Galaxy Tab S9 Ultra tablet, Galaxy Watch 6 ve Galaxy Buds 3'ün yanında gösterilmişti.

Galaxy Unpacked Etkinliği Ne Zaman?

Ne zaman izleyeceğinizi merak ediyorsanız Galaxy Unpacked etkinliği Türkiye saati ile yarın 14:00'te başlayacak.

Samsung'un Galaxy Unpacked Etkinliği Nasıl İzlenir? Neler Tanıtılacak?

Galaxy Unpacked Etkinliği Nasıl İzlenir?

Samsung'un yeni ürünlerini tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliğini yarın Türkiye saati ile 14:00'te Samsung'un web sitesi üzerinden veya YouTube sayfasından takip edebilirsiniz.

Samsung Unpacked Etkinliğinin Tanıtım Görselleri Sızdı: Tanıtılacak Ürünler Ortaya Çıktı!
TEKNOLOJİ

Samsung Unpacked Etkinliğinin Tanıtım Görselleri Sızdı: Tanıtılacak Ürünler Ortaya Çıktı!

Gelecek ayki Samsung Unpacked etkinliği, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Buds 3, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra gibi cihazlarla dolu bir tanıtım sunmayı vaat ediyor ve bu cihazların yakında geleceğinden eminiz çünkü sızıntılarıyla ünlü Evan Blass bu cihazların tanıtım görüntülerini sızdırmayı başardı.

Peki sizin etkinlikten beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR