Game of Thrones 7. Sezon 6. Bölüm Sızdırıldı

Game of Thrones 7. Sezon 6. Bölüm, HBO Spain tarafından yanlışlıkla sızdırıldı. İşte ayrıntılar:

Game of Thrones 7. Sezon 6. Bölüm Sızdırıldı

Bir süredir hackerlar ile başı dertte olan Game of Thrones'a bir darbe de HBO İspanya'dan geldi. Game of Thrones 7. Sezon 6. Bölüm, HBO İspanya tarafından yanlışlıkla sızdırıldı. 

Gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi unvanına sahip olan ve neredeyse dünyanın her ülkesinde izlenen Game of Thrones'un bir yıldır beklenen 7. sezonu bir süre önce yayınlanmaya başlamış ve başlamasıyla birlikte bir grup hacker, bütün bölümleri ele geçirdiklerini açıklamışlardı. Yayıncı kuruluş olan HBO'dan yüklü miktarda fidyeler isteyen hackerlar, bu parayı alamamaları durumunda, bütün bölümleri sızdıracaklarını söylemişlerdi. Nitekim Amerika Birleşik Devletleri'ne göre her pazar günü akşam saatlerinde yayınlanan dizinin dördüncü bölümü, bahsi geçen hackerlar tarafından hafta ortasında çeşitli mecralar üzerinden yayınlanmıştı. Hatta dizinin bölümlerini sızdırmak suçundan, dört kişi göz altına dahi alınmıştı.

HBO Amerika ve hackerlar arasındaki pazarlıklar sürerken, Game of Thrones 7. Sezon 6. Bölüm için beklenmedik bir yerden darbe geldi ve HBO İspanya, dizinin sondan bir önceki bölümünü yanlışlıkla izlemeye açtı. Jon Snow ve ekibinin duvarın arkasına geçtikten sonra olacakları anlatması sebebiyle dört gözle beklenen 6. bölüm, halihazırda internetin herhangi bir yerinde bulunabilir durumda.

Game of Thrones Bölümlerini Sızdıran 4 Kişi Tutuklandı

Game of Thrones Hackerlara Paçayı Fena Kaptırdı!

Game of Thrones 7. Sezon 4. Bölüm Sızdırıldı!

YORUMLAR