Game of Thrones

Game of Thrones

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,759
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Telltale Games

Game of Thrones ünlü diziyi mobil cihazlarınıza taşıyan bir macera oyunudur

Game of Thrones HBO'nun dünya çapında ses getiren dizi serisi Game of Thrones'u mobil cihazlarımıza taşıyan bir macera oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu resmi Game of Thrones oyunu The Walking Dead ve The Wolf Among US gibi başarılı macera oyunlarıyla tanınan Telltale Games'in elinden çıkmış bir başka iddialı yapımdır. Game of Thrones'uhn bu 6 bölümlük macera serisinde dizilerde gördüğümüz ünlü karakterlerin de yer aldığı yeni bir hikayeye tanık oluyoruz. Oyunda Forrester adlı soylu bir ailenin hikayesi konu alınmakta. Westeros'un kuzeyinde yaşayan Forrester ailesi Winterfell'in Stark ailesine bağlıdırlar. Westeros'un hükümdarlığı için yaşanan savaş içerisine sürüklenen bu aile intikam, entrika ve korku gibi karışık durumlar içerisinde hayatta kalmaya çalışıyor. Biz de bu ailenin farklı üyelerini kontrol ederek bu durumdan bir çıkış yolu aramaya çalışıyoruz.

Game of Thrones oyunu diğer Telltale Games oyunları gibi oyuncunun yaptığı seçimler üzerine dayalı bir yapıya sahip. Bu yönüyle bir rol yapma oyununa benzeyen Game of Thrones'da tıpkı bir RPG oyunundaki gibi yaptığımız seçimler, kurduğumuz diyaloglar ve karalarımız oyunun nasıl ilerleyeceğini belirliyor. Hikaye ağırlıklı bir oyun olan Game of Thrones'da cell-shade türünde bir grafik teknolojisi kullanılmakta. Bu teknoloji oyuna bir çizgi roman havası kazandırıyor.

Game of Thrones'u eğer güzel bir macera oyunu oynamak isterseniz tavsiye ediyoruz.