Sniper X with Jason Statham

Sniper X with Jason Statham

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 850
  • DOSYA BOYUTU 49 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Glu Mobile

Sniper X with Jason Statham güzel grafiklere sahip bir sniper oyunudur

Sniper X with Jason Statham güzel grafikleri bolca aksiyonla birleştiren FPS türünde bir sniper oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Sniper X'te dünyaca ünlü film yıldızı Jason Statham baş kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Kahramanımızın maceralarında ona eşlik ederek teröristlere karşı mücadele ediyoruz ve dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Oyunumuzun hikayesi teröristlerin ölümcül bir kitle imha silahını ellerine geçirmeleriyle başlıyor. Kahramanımız Jason Statham bu silahı ele geçiren teröristleri bulup yok etmekle görevlendiriliyor. Biz de ona bu görevinde eşlik ediyoruz ve nişan alma yeteneklerimizi konuşturarak aksiyon dolu anlar yaşıyoruz.

Sniper X with Jason Statham'daki görevlerde gizli bir şekilde teröristlerin karargahlarına yaklaşıyoruz ve teröristleri birer birer avlıyoruz. Farklı keskin nişancı tüfeklerini kullanıp geliştirebileceğimiz oyunda hedefimize zoom yaptıktan sonra zamanı yavaşlatabiliyor, tetiğe basmak için doğru anı bekleyebiliyoruz.Hedefimize isabet ettirdiğimizde ise ağır çekimde mermimizin havada süzülüşünü izleyebilmemiz mümkün.

Sniper X with Jason Statham oldukça güzel grafiklere sahip. Eğer FPS oyunlarını seviyorsanız Sniper X with Jason Statham hoşunuza gidecektir.