Game+'ın Yeni Sunucusu, Kampanyalar Eşliğinde Açılıyor!

GeForce Now deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen Game+, ülkemizdeki yeni sunucusunu üç aylık pakette geçerli fiyat indirimi ile birlikte açıyor.

Game+'ın Yeni Sunucusu, İndirimler Eşliğinde Açılıyor!

GeForce Now servisinin ülkemizdeki ayağı olan Game+, bir süredir hayatımızda yer alıyor. Ankara'da yer alan sunucuları ile birlikte GeForce Now deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen servis, ülkemizdeki yeni sunucusunu üç aylık pakette geçerli fiyat indirimi ile birlikte açıyor.

GamePlus'ın Yeni Sunucusu İstanbul'da Olacak!

Turkcell tarafından yapılan resmi açıklamalar doğrultusunda Game+ servisinin yeni sunucusu İstanbul'da yer alacak. İlk sunucuyu merkezi bir konum olan Ankara'ya kuran şirket, yeni sunucuyu İstanbul'da açarak nüfus yoğunluğunun bulunduğu alanlara odaklanmayı hedefliyor.

Bir süredir hayatımızda olan GamePlus, Basic ve Premium olmak üzere iki farklı pakete sahipti. Basic kullanıcıları bir saatlik oturum süresine ve standart erişime sahipken, Premium kullanıcıları ise öncelikli erişime ve altı saatlik oturum süresine sahip. Ayrıca Premium kullanıcıların oyun deneyimi sırasında RTX On ayarını elde ettiğini de hatırlatalım.

Turkcell tarafından tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıma sunulan Basic paket, herhangi bir abonelik ya da ödeme gerekmeden kullanılabiliyor. Premium pakette ise 74,90 TL / Ay ödeme yapmanız gerekiyordu. Turkcell, yaptığı yeni açıklama ile birlikte Premium paketi tekrar kullanıma sunduklarını ve üç aylık aboneliğin 159,90 TL olarak güncellediklerini duyurdu. Bu da, aylık bazda 59,90 TL dolaylarında bir fiyat anlamına geliyor.

15 Haziran tarihinden itibaren geçerli olacak fiyat güncellemesi ile birlikte Premium paketi üç aylık satın alarak, çok daha uygun bir fiyattan elde edebilirsiniz. Bunun yanında tek aylık paketin fiyatı değişmeyecek ve Basic paket ücretsiz olarak kullanılmaya devam edilebilecek.

Son olarak İstanbul'da konumlanan yeni sunucunun Temmuz 2021'in ilk yarısında faaliyete başlayacağını hatırlatalım. Bu sayede İstanbul'da yaşayan kullanıcıların daha verimli ve daha performanslı bir deneyim elde edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Şirketin önümüzdeki dönemlerde Türkiye'nin dört bir yanına sunucu konumlandırma planlarının bulunduğunu da hatırlatalım. Büyük bir ihtimalle, bunun bir sonraki ayağı İzmir olabilir. Peki siz Game+ hakkında ne düşünüyorsunuz? Servisi denediniz mi ve hoşunuza gitti mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin. 

GeForce Now Türkiye Sunucularında Hizmet Verecek
OYUN

GeForce Now Türkiye Sunucularında Hizmet Verecek

GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor. Ülkemizdeki GeForce NOW kullanıcıları için sevindirici bir gelişme yaşandı.

YORUMLAR