GamePop Mobil Oyun Keyfini Televizyonlara Taşıyor

LayerCake teknolojisi sayesinde Windows ve Mac platformları üzerinde mobil uygulamaları çalıştırmamıza olanak sağlayan BlueStacks, oyun konsolu pazarına giriş yapacağını duyuran son isim oldu. Şimdiden ASUS, AMD, MSI e Lenovo gibi büyük isimlerle işbirliğ

GamePop Mobil Oyun Keyfini Televizyonlara Taşıyor

LayerCake teknolojisi sayesinde Windows ve Mac platformları üzerinde mobil uygulamaları çalıştırmamıza olanak sağlayan BlueStacks, oyun konsolu pazarına giriş yapacağını duyuran son isim oldu. Şimdiden ASUS, AMD, MSI e Lenovo gibi büyük isimlerle işbirliği yapan şirket, oyun dünyasına farklı bir soluk getirebilmeyi kendisine amaç edinmiş durumda. GamePop adlı mobil oyun konsoluyla piyasaya giriş yapacak olan firma diğer rakiplerine göre farklı bir yol izleyecek ve aboneliğe dayanan bir oyun platformunu kullanıcılarına sunmaya çalışacak.

Android 4.2 Jelly Bean işletim sisteminin özelleştirilmiş bir sürümüne sahip olan GamePop, gelişmekte olan Android oyun konsolu pazarında izleyeceği farklı iş modeliyle OUYA, GameStick ve Project Shield gibi rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi planlıyor. Aynı zamanda kullanıcılarına yazılımsal anlamda da farklı bir yapıyı sunacak olan GamePop şimdiden merakla beklenen cihazlar arasında yerini almış durumda.

GamePop Tanıtım Videosu
TEKNOLOJİ

GamePop Tanıtım Videosu

Android işletim sistemi için geliştirilen uygulamaların Windows ve Mac platformlarında kullanılabilmesine olanak sağlayan

Bilindiği üzere mobil oyun konsolları üzerinde Android uygulamalarının desteklenebilmesi için öncelikli olarak geliştiriciler tarafından uygulamaların cihazlara uyumlu hale getirilebilmesi için geliştirmelerin yapılması gerekiyor. GamePop ile birlikte böyle bir durum söz konusu değil. Zaten halihazırda BlueStack ile mobil uygulamaları anlık olarak bilgisayar üzerinde çalıştırabilmenize olanak tanıyan şirket GamePop'a entegre ettiği yazılım sayesinde hiçbir ek çalışmaya veya geliştirme sürecine gerek kalmadan kullanıcıların mevcut olan oyunları oynamasına olanak sağlıyor.

Yazılımsal ve donanımsal olarak henüz detayları netleşmeyen oyun konsolunu Mayıs ayı içerisinde 12 aylık abonelik kaydı oluşturarak GamePop için ön sipariş veren kullanıcılar cihaza ve yanında gelen bir oyun koluna hiçbir ekstra ücret ödemeden sahip olabilecekler. Mayıs ayından sonra cihaza ve yanında tek bir oyun koluna sahip olmak isteyen kullanıcılarsa yaklaşık olarak 100 dolar ödeyerek, cihaza sahip olabilecekler. GamePop aboneleri aylık olarak 6.99 dolar ödeyerek hem cihaza ücretsiz olarak sahip olabilecekler hem de oyun konsolu için gelecek olan tüm ücretli içeriklere ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

GamePop Mobil Oyun Konsolu
MOBİL

GamePop Mobil Oyun Konsolu

iOS ve Android platformu için geliştirilen mobil uygulamaları bilgisayar ortamında oynamanıza olanak sağlayan BlueStacks yeni mobil oyun GamePop'ı tanıttı.

Yıllık toplam 83.88 dolarlık bir maaliyetle GamePop'a sahip olabilecek olan kullanıcılar, ekonomik olarak çok uygun bir fiyata hem cihaza hem de birçok ücretli oyuna sahip olabiliyorlar. Com2uS, Gameloft, Halfbrick, Jawfish Games, Glu gibi birçok popüler mobil oyun geliştiricisiyle anlaşan Bluestacks, oyun içi ödemelerinden komisyon almayacak ve abonelik ücretlerinin de büyük bir bölümünü geliştiricilere dağıtacak. Şimdiden 500'den fazla oyunu bünyesinde barındıran GamePop'ın dağıtımına önümüzdeki kış ayları içerisinde başlanacak.

Facebook Home İncelemesi

YORUMLAR