GameX 2013'ün İlk Gününe Rekor Katılım Gerçekleşti

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX'in bu yıl 8'incisi olarak düzenlenen GameX 2013 fuarına ilk günden rekor bir katılım gerçekleşti. Tabir-i caizse fuar önünde kuyruklar oluşturan geniş bir kitle fuara k

GameX 2013'ün İlk Gününe Rekor Katılım Gerçekleşti

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX'in bu yıl 8'incisi olarak düzenlenen GameX 2013 fuarına ilk günden rekor bir katılım gerçekleşti. Tabir-i caizse fuar önünde kuyruklar oluşturan geniş bir kitle fuara katılabilmek için sıraya girdi. Dünya çapında birçok oyuncuya ev sahipliği ve organizasyıon yapan bu fuarda inanılmaz şovlar ve yeni oyunlar sergilenmekte.

Bu yıl düzenlenen GameX 2013 fuarına ise katılımcı ilgisi oldukça fazla oldu. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı fuarda katılımcılar fuar alanına girebilmek için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

Birçok oyun turnuvasına ev sahipliği yapan GameX 2013 aynı zamanda birbirinden muhteşem sahne şovlarıyla da katılımcılarına keyifli anlat yaşatıyor. Sizde fuara katılmak istiyorsanız acele edin, GameX 2013 fuarı 8 Eylül pazar gününe kadar Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine açık olacak.

Xiaomi MI3: Gelmiş Geçmiş En Hızlı Akıllı Telefon

YORUMLAR