GeForce NOW'dan İlginç Karar: Premium Abonelere "Aylık Oynama Sınırı"

NVIDIA'nın GeForce NOW hizmetindeki kötüye kullanımlar nedeniyle Premium üyeliklere kullanım sınırı getiriliyor. İşte detaylar!

GeForce NOW'dan İlginç Karar: Premium Abonelere "Aylık Oynama Sınırı"

GAME+ aracılığıyla sunulan NVIDIA GeForce NOW hizmeti, geçtiğimiz günlerde yapılan zam haberi sonrasında büyük tepki görmüştü. Şimdi ise hizmet yeni bir kararla gündeme geldi. GAME+, Premium paketlerindeki oyun oynama süresinde sınırlandırma getireceğini duyurdu.

1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık Premium paketlerinde aylık oynama süresi yeni düzenlemeye göre 200 saatle sınırlandırılacak. 28 Mart tarihinden itibaren, kullanıcılar ayda en fazla 200 saat oyun oynayabilecekler. Bu, oyunseverlerin ücretini ödedikleri abonelik sistemlerinde yalnızca günde ortalama 6 saat oyun oynayabilecekleri anlamına geliyor.

Premium Aboneleri Günde Yalnızca 6 Saat Oyun Oynayabilecek

GeForce NOW'dan İlginç Karar: Premium Abonelere "Aylık Oynama Sınırı"

GAME+'ın NVIDIA GeForce NOW abonelerine gönderdiği e-postada, oyun oynama süresinin sınırlandırılmasının sebebi olarak, bazı Premium hesapların amacı dışında uygunsuz kullanımları gösterildi. Bu kullanımların oyun deneyimini ve servis kapasitesini olumsuz etkilediği belirtildi. Yeni kararın bu tür kötüye ve amaç dışı kullanımların önüne geçmek için alındığı ifade edildi.

"Son dönemde GAMEPLUS’a kayıtlı bazı Premium hesapların oyun deneyimini ve servis kapasitesini kötü yönde etkileyen sonuçları olan; amacı dışında uygunsuz kullanımları olduğunu tespit ettik. Ne yazık ki; bu tür kullanımlar Premium kullanıcılarımızın oyun deneyimini negatif etkilemektedir."

Peki siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

GeForce NOW'a Bir Zam Daha: İşte Yeni Fiyatlar!
OYUN

GeForce NOW'a Bir Zam Daha: İşte Yeni Fiyatlar!

En son mobil oyun kontrollerini genişletmesi ve kütüphanesindeki oyun yelpazesini her geçen gün artırmasıyla oyuncuların sevgisini kazanan GeForce NOW, bu yıl gelen zamların ardından yılı yeni bir zamla daha kapatıyor.

GeForce NOW Nisan Ayı Oyunları Açıklandı
OYUN

GeForce NOW Nisan Ayı Oyunları Açıklandı

GeForce NOW kütüphanesine Nisan ayında eklenecek oyunlar açıklandı. 34 yeni oyunun kütüphaneye katılacağı bu ay oyuncuları yine birbirinden iyi oyunlar bekliyor.

YORUMLAR