Bir Genç Kız TikTok Videosu Çekerken Cinayete Kurban Gitti

ABD'deki bir otelin odasında kalan genç kızın TikTok videosu çekerken kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İşte olayın ayrıntıları!

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir genç kızın otel odasında TikTok videosu çekerken kimliği belirsiz birisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kızın öldürülmeden önce çekip yayımladığı son video internette yayımlandı. Sosyal medya kullanıcılarının tüylerini ürperten olay hakkında bütün ayrıntılar haberimizde.

Otel Odasında TikTok Videosu Çekerken Öldürüldü

​Geçtiğimiz salı günü Atlanta’da yer alan Hyatt Regency otelinde TikTok’a yüklemek için video hazırlamakta olan bir genç kız, odasına giren kimliği tarafsız bir şahıs tarafından öldürüldü. Hyatt Regency otelindeki bir odada hayatını kaybeden genç kızın paylaştığı son video, odasına giren şahıs tarafından öldürülmeden önceki son videosu oldu.

Genç kız TikTok’a yüklemek üzere hazırladığı videonun çekimini 12.02’de bitirdi ve video çekiminin üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra 12.23’te otel odasında ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümünden sorumlu olan saldırganın genç kızla hemen hemen aynı yaşlarda olduğu bilgisi aktarıldı.

TikTok hesabında yayımlamak üzere kaldığı otel odasında dans formatında bir video hazırlayan genç kızın çektiği videonun sonuna doğru odaya giren birisinin kendisini ürküttüğü görülüyor. Hayatını kaybeden genç kızın ölümünden sorumlu olan şahıs, cinayet ve silah bulundurmak ile suçlandı.

TikTok, 10 Yaşındaki Çocuğun Ölümünden Sonra Yasaklanıyor

Geçtiğimiz günlerde TikTok’ta paylaşmak üzere video çekmek isteyen 10 yaşındaki bir kız, sosyal medyada başlatılan akılalmaz meydan okumanın etkisine maruz kalması sonucunda kendisini evin banyosunda boğdu. İtalya’da yankı uyandıran olayın ardından “blackout challenge” isimli meydan okuma hakkında savcı soruşturma başlattı.

Sosyal medya kullanıcılarının kilitlendiği TikTok, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 10 yaşındaki bir kızın bu derecede tehlikeli bir meydan okumaya katılmaya teşvik edebilecek herhangi bir içeriğin tespit edilemediğini ancak yetkililere durumla ilgili elinden gelebilecek ne varsa yapabileceklerini söyledi.

10 yaşındaki bir kız çocuğunun TikTok platformu için video çekerken hayatını kaybetmesi, İtalyan Veri Koruma Kurumunun harekete geçmesine neden oldu. Reşit olmayan kişilerin platforma kaydolmasının sadece saniyeler sürmesinden yana endişeleri olan kurum, TikTok tarafından istenen taleplerin karşılanmaması durumunda TikTok’u 15 Şubat 2021 tarihine kadar engelleyebileceğini ifade etti.

Çocukların Sosyal Medya Kullanımı Salgında Daha Çok Arttı
SOSYAL MEDYA

Çocukların Sosyal Medya Kullanımı Salgında Daha Çok Arttı

Yeni bir araştırmanın sonucuna göre çocukların sosyal medya kullanımı yeni tip koronavirüsün dünya geneline yayılması ve çocukların eve kapanması ile eski günlere oranla daha çok arttı.

YORUMLAR