General Mobile Yeni Modelini Tanıtacağı Tarihi Açıkladı

Türkiye’nin en çok tercih edilen yerli modellerini üreten General Mobile, resmi Instagram hesabı üzerinden yeni modelini tanıtacağı tarihi açıkladı.

general mobile gm 9 pro

Türkiye’nin en çok tercih edilen yerli modellerini üreten General Mobile, resmi Instagram hesabı üzerinden yeni modelini tanıtacağı tarihi açıkladı. Şirket, General Mobile GM9 Pro olması muhtemel olan yeni modelini 11 Eylül’de tanıtılacağını söyledi.

Ülkemizin en çok tercih edilen ilk üç akıllı telefon markasından biri olmayı başaran General Mobile, fiyat-performans ürünü modelleriyle dikkatleri çekmişti. Oldukça ucuza kaliteli donanım özellikleri bulunan akıllı telefonlar üreten General Mobile, bugüne kadar GM 5, GM 5 Plus, GM 6, GM 8 ve GM 8 GO gibi modelleriyle mağazalardaki yerini almıştı.

Kullanıcıları tarafından oldukça sevilen General Mobile, bugün resmi Instagram hesabı üzerinden uzun süredir beklenen açıklamayı yaptı. “Hazır Mısınız? #ÇekenVarÇekemeyenVar” şeklinde bir yazıyla yeni modeline dair ilk görseli paylaşan şirket, paylaşımında tanıtımın 11 Eylül 2018 tarihinde yapılacağını belirtti. 11 Eylül itibarıyla General Mobile GM 9 Pro modelini tanıtması beklenen şirketin yeni telefonlarında hangi özellikleri kullanacağıysa gizemini korumaya devam etti.

11 Eylül tarihindeki tanıtımla birlikte yeni modelinin bütün detaylarını ve fiyat bilgisini paylaşmaya hazırlanan General Mobile, yeni telefon almak isteyenleriyse şimdiden heyecanlandırmayı başardı.

 

 

Hazır Mısınız? #ÇekenVarÇekemeyenVar

General Mobile (@generalmobile)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

General Mobile GM 9 Pro Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı
MOBİL

General Mobile GM 9 Pro Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

General Mobile GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Yerli telefon üreticisi General Mobile, düzenlediği tanıtımla birlikte yeni telefonunun detaylarını merak edenlerle paylaştı.

General Mobile GM 5 Plus ve General Mobile GM 5 Karşılaştırması
MOBİL

General Mobile GM 5 Plus ve General Mobile GM 5 Karşılaştırması

General Mobile’ın bu sene piyasaya sürdüğü GM 5 Plus ve GM 5 akıllı telefonları alışılagelmiş pazarlama yöntemlerinden farklı olarak önce GM 5 Plus ve sonra da GM 5 olarak ard ardına piyasaya çıktılar.

General Mobile 30 Farklı Ülkede Satışta!
MOBİL

General Mobile 30 Farklı Ülkede Satışta!

ABD patentli Türk şirketi olan General Mobile, 30 farklı ülkede raflarda boy gösteriyor. Google ile ortak projesi olan ''Android One'' kapsamında General Mobile Android One serisi telefonlar pek çok ülkede satışa sunuluyor.

YORUMLAR