Gerçek Dünyada Oynanabilen Pokemon GO Android ve iPhone’a Geliyor

Gerçek dünyada oynanabilen Pokemon GO Android ve iPhone mobil cihazlara geleceğini açıkladı.

Gerçek Dünyada Oynanabilen Pokemon GO Android ve iPhone’a Geliyor

Artık gerçek dünyada Pokemon oynayabileceğiz. Pokemon GO Android ve iPhone mobil cihazlara geleceğini açıkladı. 

Nintendo, The Pokemon Company ve Niantic şirketleriyle ortak olarak kurguladığı gerçek dünyada çok oyunculu olarak oynanabilen Pokemon GO oyununu Android ve iPhone cihazlar için hazırlıyor.

Pokemon GO mobil telefonlar dışında Pokemon GO Plus adı verilen opsiyonel bir cihazla da oynayabiliyorlar. Pokemon GO Plus bir akıllı saate benziyor ve tüm işi sadece çok oyunculu oyunu kontrol etmenizi sağlayabilmekten ibaret. Bu cihaz akıllı telefonlara bluetooth yoluyla bağlanabiliyor. Cihaz gerçek dünyada yakınlarınızda bir Pokemon varsa sizi uyarıyor ve onu yakalamanıza ya da ona saldırmanıza olanak sağlıyor.

Pokemon GO yaşadığınız çevrede sanal Pokemonlar oluşturarak önce onları harita üzerinde bulmanızı sonra da o bölgeye giderek yakalamanızı sağlıyor. Yakaladığınız Pokemonları ise arkadaşlarınızın Pokemonları ile dövüştürmeniz mümkün. İterseniz Pokemonlarınızı sadece ticaret amaçlı da kullanabiliyorsunuz.

Pokemon GO Android ve iOS için uygulama mağazalarına 2016’da gelecek. Pokemon GO'nun gerçek dünya ile nasıl etkileşime girdiğini tanıtım videosundan izleyebilirsiniz. 

Google Maps'ten Pokemon'lu1 Nisan Şakası

Pokemon Jukebox Uygulaması Android Platformuna Geldi

YORUMLAR