Gmail Android İçin 1 Milyar Kez İndirildi

E-posta servis sağlayıcılarının en popülerleri arasında yer alan Gmail, Android kullanıcıları tarafından tam 1 milyon kez indirildi.

Gmail Android İçin 1 Milyar Kez İndirildi

Akıllı telefon ve tabletlerin temel işlevlerinden birisi de elektronik postaları kapsamlı ve etkin bir şekilde yönetmemize imkan sağlamalarıdır. Herhangi bir mobil cihaz aldığımızda yaptığımız ilk iş mail adresimizi entegre etmek oluyor. Elektronik posta uygulamaları Android ve iOS uygulama marketlerinde en çok rağbet gören içerikler arasında yer alıyor. Sayısız uygulama olmasına rağmen Gmail Android için özel bir yere sahip.

En popüler elektronik posta sağlama servislerinden olan ve yakın zamanda 10. yılını kutlayan Gmail bu konuda rakiplerine göre daha çok tercih ediliyor gibi görünüyor zira rapor edilen bilgilere göre Google'ın bu servisi Android cihazlara toplamda 1 milyar kez indirilmiş. Elbette bu bilgi sadece indirme sayısını göstermekte, yani uygulamayı kullanan daha fazla kullanıcı olduğu düşünülmekte. Bu haliyle bile 1 milyara ulaşan indirme sayısı oldukça etkileyici.

Google Play'deki uygulama indirme sayılarını göz önüne aldığımızda Gmail'in en çok indirilen ikinci uygulama bayrağını taşıdığını görüyoruz. Sıralamanın birinciliğini ise Google Play Services alıyor. Bu servis Android işletim sistemini kullanan cihazlarda varsayılan uygulamalar arasında yer alıyor.

Facebook iOS Uygulamasına Çevrimdışı Paylaşma Özelliği Geldi

YORUMLAR