God of War Ascension Demo İlk Yarım Saatı Gösterecek

God of War Ascenison demo bizlere oyunun en başını gösterecek.

God of War Ascension Demo İlk Yarım Saatı Gösterecek

Merakla beklenen Playstation 3’e özel aksiyon oyunu God of War Ascension adına bir hikaye demosu çıkacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Hikaye demosuyla ilgili detaylar yavaş yavaş açığa çıkmaya başlıyor. Demonun, daha önce hiç görmediğimiz kısımları içereceğini açıklayan yapımcı firma, süresini de açıkladı.

God of War Ascension demo oyunun en başından başlayarak yaklaşık 30 dakika sürecek bir oyun deneyimi sunacak. Normalde demo sunumları için oyunun en başını göstermek yapımcılar tarafından pek tercih edilmez. Ancak God of War Ascension diğer oyunlara göre bir istisna yaparak oyunun en başını bize sunacak.

Demoda yer alacağı açıklanan God of War Ascension’ın ilk 30 dakikası, internette yayınlanmıştı. Ancak demoyu oynayacak kesimdeyseniz videoyu seyretmenizi tavsiye etmem. Nasıl olsa şubat ayının sonuna doğru demoya kavuşarak bizzat deneyimleyebilirsiniz. 

God of War Ascension Live-Action Videosu Yayınlandı
OYUN

God of War Ascension Live-Action Videosu Yayınlandı

12 Mart tarihinde raflardaki yerini alacak God of War Ascension için yeni bir video yayınlandı. Live-action video, Super Bowl kapasımda ortaya çıkan videonun uzun versiyonu.

God of War Ascension Demosunu Erken Oynayabilirsiniz

YORUMLAR