God of War: Mimir's Vision

God of War: Mimir's Vision

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,056
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Sony

God of War: Mimir's Vision, bir artırılmış gerçeklik uygulamasıdır.

God of War: Mimir’s Vision, artırılmış gerçeklik destekli telefonlarda çalışan bir uygulamasıdır.

Santa Monica tarafından PlayStation’a özel olarak geliştirilen God of War serisi, dört oyunuyla ev konsollarına iki oyunuyla da el konsollarında boy göstermişti. Kratos isimli çok kızgın bir karakterin, Antik Yunan tanrılarını tek tek öldürmesini konu alan seri, oyun dünyasının en beğenilen hack-and-slash oyunları arasına girmişti. God of War 3 ile birlikte Zeus’u öldüren Kratos hikayeye son noktayı koyarken, üçüncü oyundan sonra piyasaya sürülen God of War: Ascension isimli oyunla serinin en başı anlatılmıştı.

Ascension’dan sonra serinin sonlandığını söyleyen yapımcılar, E3 2016 sırasında bir sürpriz yaparak sadece God of War adını verdikleri yeni oyunlarını tanıtmışlardı. Yine Kratos’un ana karakter olduğu yapımın İskandinav mitolojisinde geçeceğinin altı çizilirken, yanımızda bir de çocuğun olacağı söylenmişti.

20 Nisan 2018 itibarıyla PlayStation 4’e özel olarak piyasaya sürülen God of War ile birlikte Google Play’de yayınlanan God of War: Mimir’s Vision isimli uygulamaysa oyununun geçtiği haritayı göstermek için geliştirilmiş durumda. Artırılmış gerçeklik destekli akıllı telefonlar üzerinde çalışabilen bu uygulamayı açtığınızda karşınıza God of War’un bütün haritası çıkıyor. Kullandığınız masada ya da halıda görüntüleyebildiğiniz bu harita, sadece görüntülemeyle kalmayıp, haritaya dair çeşitli detaylar da sunuyor.