GOG'dan Ücretsiz Oyununuzu Almayı Unutmayın!

GOG.com yaptığı açıklama ile bir süreliğine Fantasu General'i ücretsiz yaptığını duyurdu.

GOG'dan Ücretsiz Oyununuzu Almayı Unutmayın!

90'lı yıllarda çıkan oyunları satması ve DRM koruması olmadan satın alımlara izin vermesi sebebiyle kendine has bir kitle yakalamayı başaran GOG.com, bir süreliğine Fantasy General isimli oyunu ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı. 

The Witcher serisini geliştiren CD Projekt RED, Polonyalı bir oyun geliştiricisi. 90'lı yılların başında iki arkadaş tarafından bir çatı arasında kutulan CD Projekt, ilk yıllarında yaptığı küçük oyunları dağıtsa da asıl ününü ve parasını Baldur's Gate'i Lehçeye çevirip bütün Polonya'da dağıtmasıyla kazanıyor. Polonya tarihinde bir ilki gerçekleştiren CD Projekt, bu yolla oyun dağıtıcısı olurken, aynı zamanda The Witcher serisini de geliştirmeye başlıyor. 

Dağıtıcılık işinden kopamayan CD Projekt, şirketi RED ve BLUE olmak üzere ikiye ayırıyor. RED geliştirme işleriyle uğraşırken, BLUE'nun görevi oyun dağıtım işleri oluyor. 2008 yılında dağıtımcı taraf Good Old Games ismiyle bir internet sitesi açıyor ve 90'lı yıllarda oynadığımız tüm o klasik oyunları satın alabileceğimiz bir platform oluşturuyor. Şimdilerde sadece GOG.com olarak bildiğimiz bu dağıtımcı, hala eski ve yeni oyunları satmaya devam ediyor ve arada sırada yaptığı indirimlerle hepimizi mutlu ediyor.

GOG Summer Sale ismiyle yapılan yaz indirimlerinin yenisinde yine onlarca oyunda indirime giden dağıtımcı, yakın bir süre önce piyasaya çıkan RIME isimli oyunun Denuvo'suz sürümünü de 30 dolardan takipçilerine ulaştırıyor. Tüm bunları kutlamak adına 1996 yılında çıkan sıra tabanlı strateji oyunu Fantasy General'i de 18 Haziran akşamına kadar ücretsiz yapan GOG, bütün oyuncuların bu oyunu alabileceğini de belirtiyor.

Fantasy General'i sisteminize eklemek için ise GOG.com'a girmeniz, bir hesap almanız ve hemen ana sayfada Fantasy General isminin yanında yazan Get it free! yazısına tıklamanız yeterli. Sonrasında oyunu hesabınızda görecek ve isterseniz oynayabileceksiniz. 

Metal Slug, Samurai Shodown ve King of Fighters Oyunları GOG'da Çıkış Yaptı!

Steam Oyunlarınızı GOG Üzerine Aktarabileceksiniz

YORUMLAR