Google AdSense

Google AdSense

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,130
  • DOSYA BOYUTU 2.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Google

Google AdSense, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz resmi Google Adsense uygulamasıdır.

Android cihazlar için Google tarafından geliştirilen resmi Google AdSense uygulaması sayesinde Adsense hesabınıza kolayca giriş yaparak önemli verilerinize hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ayrıca uygulama sayesinde Adsense hesabınız üzerinde kullanmakta olduğunuz tüm raporlama özelliklerine cep telefonunuz aracılığıyla nerede olursanız olun kolayca ulaşabilirsiniz.

Önemli kazanç bilgilerine, reklam birimlerine, site rapolarına, ödeme uyarılarına, url kanallarına ve çok daha fazlasına ulaşabileceğiniz Google AdSense uygulaması ile birlikte Adsense hesabınızı istediğiniz her an kolayca kontrol edebileceksiniz.

Özellikle web geliştiricilerinin siteleri üzerinde yayınladıkları tıklama ve gösterim bazlı Google reklamları aracılığıyla elde ettikleri gelirleri takip etmek için kullandıkları Adsense hesaplarını, bundan böyle Android cihazları üzerinden takip edebilecek olmaları gerçekten büyük bir rahatlık olacaktır.

Bir Adsense hesabınız var ve Android işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız, Google Adsense mutlaka cihazınız üzerinde bulunması gereken uygulamalar arasında yer alıyor.