Google, Anasayfasında Doğum Günlerini Hatırlatıyor

Arama devi Google, kendi sosyal ağı olan Google+ için Google anasayfasına bir doğum günü anımsatıcısı yerleştirdi. Eğer Google+’a giriş yapmışsanız, Google anasayfasına girdiğinizde arkadaşlarınızdan kimin doğum gününün yaklaştığını kolaylıkla görebilirsi

Google, Anasayfasında Doğum Günlerini Hatırlatıyor

Arama devi Google, kendi sosyal ağı olan Google+ için Google anasayfasına bir doğum günü anımsatıcısı yerleştirdi. Eğer Google+’a giriş yapmışsanız, Google anasayfasına girdiğinizde arkadaşlarınızdan kimin doğum gününün yaklaştığını kolaylıkla görebilirsiniz.

Şimdilik yalnızca İngilizce anasayfa için geçerli olan bu özelliğin, zamanla diğer dillerdeki Google anasayfalarına da yayılacağı düşünülüyor. Eğer Facebook’un doğum günü anımsatıcıları yetmiyorsa, Google’ın işi şansa bırakmayıp, kendi anasayfasına yerleştirdiği doğum günü anımsatıcıları ile bundan böyle arkadaşlarınızın doğum günlerini unutmanız neredeyse imkansız.

İngilizce anasayfada, sağ üst köşede bulunan bu anımsatıcı ile doğrudan arkadaşlarınızın doğum gününü kutlamanız, bir resim ya da video paylaşmanız mümkün.

Ayrıca Google+ için geliştirilen bu yeni özellik, Google+ üzerinde doğum günü bilgilerinizi hangi arkadaşlarınızla/çevrelerinizle paylaştığınıza yeniden göz atmanız için iyi bir bahane.

YORUMLAR