Google Bard’a Birtakım Yeni Özellikler Geliyor!

Google'ın Bard yapay zekası, E-Tablolara dışa aktarma yeteneği gibi yeni araçlar aldı. İşte detaylar!

Tablo verilerini doğrudan bir Google E-Tablolar belgesine aktarabilen Bard'dan bir tablo oluşturmasını isterseniz veya Bard çok yönlü bir sorguyu yanıtlamak için kendi başına bir tablo oluşturursa, tabloya eşlik eden etiketlenmiş bir dışa aktarma seçeneği sunar. 

Google, Bard AI Sohbet Botuna Bazı Kullanışlı Yeni Özellikler Ekliyor

Google Bard ayrıca, "örtük kod yürütme" adı verilen bir özellik sayesinde artık daha fazla hesaplama istemini tanıyabildiği ve buna göre hareket edebildiği için birkaç matematik dersine kaydolmuş gibi görünüyor. Bu, Bard'ın matematiksel görevlerde daha iyi olduğu anlamına geliyor.

Google ondan bir dizi asal faktör numarası isteme ve bir tasarruf hesabının büyüme oranını hesaplama örnekleri verir. Bu iyileştirmeler kodlamaya taşınıyor, bu nedenle ileri düzey içerik oluşturucular, bazı programlama kodlarını hazırlarken büyük olasılıkla biraz fayda sağlayacaklar.

Bard'a ayrıca muhakeme ve mantık yeteneklerini geliştirmek için yeni bir kod enjekte edildi, bu da onun bir sorguyu yanıtlaması için daha fazla zaman almasına izin verdi, böylece hızlı bir şekilde yanıt almak yerine gerçekten konunun özüne inebildi. Google buna "Sistem 2" düşüncesi diyor. Hat boyunca genel kullanışlılığın iyileştirilmesine yardımcı olacağı düşünülüyor. Şirket, kullanıcıların bu yeni sistem sayesinde doğrulukta yüzde 30'luk bir artış bekleyebileceğini söylüyor.

Google, Bard'ın yine de ara sıra bazı şeyleri yanlış anlayabileceğine dikkat çekiyor, bu nedenle daha sonraki bir tarihte kullanıma sunulmak üzere daha fazla iyileştirme hazırlıyor. 

Google Bard Nedir? Nasıl Kullanılır?
Yapay Zeka

Google Bard Nedir? Nasıl Kullanılır?

Özellikle son zamanlarda en fazla sorulan soruların başında Google Bard nedir sorusu geliyor. Yazılım devi Google tarafından erken erişime açılan ve ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılaşan Bard'a dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

Google Play Durduruldu Hatası Çözümü
MOBİL

Google Play Durduruldu Hatası Çözümü

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler ülkemizin en yaygın olarak kullanılan mobil cihazları. Bu cihazlarda uygulama indirmek için ise Google'ın resmi uygulama marketi olan Google Play Store'u kullanmaktayız.

YORUMLAR