Google Chrome'un Dinozor Oyununa Rakip Geldi: Vivaldia

Google Chrome'da internet kesildiğinde oynayabildiğimiz dinazor oyununa rakip geldi. İnternet tarayıcısı Vivaldi, Vivaldia'yı tanıttı.

google-chrome-dinozor-oyunu-rakip-vivaldia

Chromium tabanlı internet tarayıcısı olan Vivaldi, tarayıcıya yerleştirilmiş gerçek bir 80'ler arcade tarzı oyun olan Vivaldia'yı piyasaya sürdü. Vivaldia, Google Chrome'un dinazor oyununu andırıyor.

Dinazor Oyununa Rakip: Vivaldia Piyasaya Sürüldü

İlk defa, gerçek bir 80'ler arcade tarzı oyunu doğrudan tarayıcıda oynayabileceksiniz. Oyun internete bağlanamadığınızda otomatik olarak görünmüyor ve ayrıca daha ayrıntılı piksel sanatı grafiklerinin yanı sıra ateş edebileceğiniz düşmanlara sahip. Oyun gamepad desteği de içermekte.

Vivaldia Nasıl Oynanır?

  • Vivaldi Tarayıcı programını indirin.
  • Vivaldi'nin adres çubuğuna vivaldi: // game yazın.
  • Space tuşuna basarak oynamaya başlayın.

Vivaldi tarayıcının 3.4 sürümüyle birlikte gelen oyun, Windows, Max, Linux ve Android'de hem çevrim içi hem de çevrim dışı olarak oynanabiliyor. Oyuna ulaşmak için yapılması gerekenler oldukça basit. Oyuna ulaşmak için Vivaldi'nin adres çubuğuna "vivaldi: // game" yazmanız gerekiyor. 

Aynı zamanda masaüstü ve Android'de tarayıcının başlangıç ​​sayfasındaki bir bağlantı aracılığıyla da erişim sağlanabiliyor.Google Chrome'un dinazor oyununa kıyasla Vivaldia daha gelişmiş ve iyi grafiklere sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim. Aşağıdan oyunun yayınlanan videosunu izleyebilir ve tasarımına göz atabilirsiniz.

Google Chrome Dinozor Benzeri Oyunlar

  • Vivaldia
  • Dino Swords
  • Chrome Dino
  • Çalışan Dinozor

Hemen aşağıda yer alan Vivaldi indir butonuna basarak Vivaldi internet tarayıcısını cihazlarınıza indirebilirsiniz ve oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. İndir butonuna bastıktan sonra indirme sayfasına yönlendirilmektesiniz ve indirme işlemini başlatmak için onay vermelisiniz. Böylece tarayıcı cihazınıza inmiş olacak.

Android'de Vivaldi Kullanmak için 5 Neden
YAZILIM

Android'de Vivaldi Kullanmak için 5 Neden

Android uygulama mağazası Google Play Store’da çok sayıda web tarayıcısı yer alıyor. Vivaldi de Google Play Store’da yer alan web tarayıcıları arasındadır.

Sizler Vivaldi'nin çıkartmış olduğu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

YORUMLAR