Google Chrome'un Dinazor Oyununa Önemli Yenilik

İşte Google'ın dinazor oyununa gelen yenilik.

2014 yılından bu yana internet olmadığında oynayabildiğiniz Google Chrome'daki dinazor oyununa önemli bir yenilik geldi. Chrome 72 güncellemesiyle birlikte oyundaki ilerlemenizi kaydedebilecek ve diğer cihazlarla senkronize edebileceksiniz.

İnternetiniz olmadığı zamanlarda vakit geçirmek için oynanabilen dinazor oyunu, bundan böyle daha ciddi bir hale geliyor. Bildiğiniz üzere bugüne kadar kaktüslerin üstünden atlarken yaptığınız ilerlemeyi kaydetme şansınız bulunmuyordu. Ancak Chrome 72 ile birlikte ilerlemeyi kaydedebileceksiniz.

Pek çok kullanıcının ilerlemesini kaydedemediği için ekran görüntüsü aldığı oyunda artık cihazlar arası puan senkronizasyonu olacak. Yani masaüstünde yaptığınız skoru kaydederseniz bunu telefonunuzda da görebileceksiniz. Böylelikle daha rekabet dolu bir hale gelecek dinazor oyununda arkadaşlarınızla da yarışabilirsiniz.

Halihazırda Chrome 72 güncellemesini yayınlayan ve pek çok yeniliğe yer veren Google'ın iOS cihazları için puan senkronizasyon özelliğini sunmadığını belirtmek gerekiyor. Yani iOS cihazlarınızda puanlarınızı kaydedebileceğinizi ancak diğer işletim sistemlerine aktarım yapamayacağınızı belirtmek gerekiyor.

Google Translate Baştan Aşağı Değişti! İşte Yenilikler
İNTERNET

Google Translate Baştan Aşağı Değişti! İşte Yenilikler

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Google tarafından geliştirilen ve ücretsiz şekilde sunulan çeviri hizmeti Google Translate tasarım değişikliğine gitti.

Mazda, Araçlarına Apple CarPlay ve Android Auto Desteği
TEKNOLOJİ

Mazda, Araçlarına Apple CarPlay ve Android Auto Desteği

Ünlü japon otomobil üreticisi Mazda, araçların  Apple CarPlay veya Android Auto ile donatılmış olarak gelmesini git gide yaygınlaştırıyor.

500 Binden Fazla Android Kullanıcısı Tehlikede
YAZILIM

500 Binden Fazla Android Kullanıcısı Tehlikede

Kötü amaçlı Android yazılımlarında son birkaç yıldır artış yaşanıyor. Bu alandaki en kötü saldırılardan birisi de geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

YORUMLAR