Google'dan Yeni Güncelleme: Android Tabletlerde Çalışmak Artık Çok Daha Kolay

Google, Android tabletlerde daha iyi bir deneyim sunmak için kullanılabilirliği artırıcı yeni özellikler getirmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

Google'dan Yeni Güncelleme: Android Tabletlerde Çalışmak Artık Çok Daha Kolay!

Son yıllarda uygulamaların ve hatta cihazların birbiriyle uyumlu çalışma özellikleri gelişmeye devam ederken Android cephesinin savunucusu Google'dan hamle gecikmedi. Özellikle çalışma alanlarını geliştirmek amacıyla yeni güncellemeler üzerinde çalışan Google, Android tabletlerde uygulamalar arasında geçişi kolaylaştıracak özellikler getirmeye hazırlanıyor. 

Çocuklar İçin En İyi Tablet Tavsiyeleri
İNTERNET

Çocuklar İçin En İyi Tablet Tavsiyeleri

Dünyada çocuklar için artık bir vazgeçilmez olan tabletler, her geçen gün daha da popülerleşmekte akıllı telefon yerine tercih edilen tabletler.

Google Workspace içerisinde yer alan uygulamalar arasındaki geçişleri kolaylaştırmayı amaçlayan güncelleme, tabletler için özel olarak optimize edildi. Google, Android cihaz sahiplerine aynı bir iPad seviyesinde kullanılabilirlik sunmak istiyor.

Google'dan Yeni Güncelleme: Android Tabletlerde Çalışmak Artık Çok Daha Kolay!

İşte Yeni Güncelleme ile Gelecek Olan Özellikler

  • Chrome, Dökümanlar, Drive, E-Tablolar ve Keep uygulamaları arasında içerikler rahatça sürüklenerek birbirine aktarılabilecek.
  • Google Drive klasöründe gezinirken içerikler bölünmüş ekranda görüntülenebilecek
  • Uzun yıllardır beklenen Google Workspace klavye kısa yol desteği artık kullanılabilecek.
  • Menüdeki üç noktaya tıklayarak rahatlıkla ikinci çalışma ekranı açılabilecek.

Android Telefon Hafıza Kartını Görmüyor Sorunu ve Çözümü
MOBİL

Android Telefon Hafıza Kartını Görmüyor Sorunu ve Çözümü

Akıllı telefonlarımızın depolama alanlarını genişletmenin en pratik ve uygun fiyatlı yollarından birisi olan Micro SD kartlar, günümüzde pek çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

YORUMLAR