Google Dokunmatik Ekranlı Chromebook Çıkarıyor

Chrome işletim sistemli, dokunmatik ekranlı Chromebook’u yakın zamanda görmek olası. Tayvanlı gazete olan DigiTimes’ta yer alan habere göre, Google, 12.85 inçlik Chromebook’u yakın zamanda çıkaracak. Dokunmatik ekranlı olacağı söylenen Chromebook için, do

Google Dokunmatik Ekranlı Chromebook Çıkarıyor

Chrome işletim sistemli, dokunmatik ekranlı Chromebook’u yakın zamanda görmek olası.

Tayvanlı gazete olan DigiTimes’ta yer alan habere göre, Google, 12.85 inçlik Chromebook’u yakın zamanda çıkaracak. Dokunmatik ekranlı olacağı söylenen Chromebook için, donanım hakkında hiç bilgi bulunmuyor.

Chromebook’ların her zaman çok kullanışlı olduğu söyleniyordu ve şimdi dokunmatik bir ekranın ekleniyor olması, ciddi bir değişim yaratmayacak gibi görünüyor. Zaten dokunmatik klavye içeren Google’ın Chrome işletim sistemi düşünüldüğüne, işletim sistemine dokunma merkezli arayüzün eklenmesi, özellikle Android cihazları ile deneyimli olan Google için çok zor olmasa gerek.

Google, hatırlanacağı üzere, geçen aylarda Acer’den ve Samsung’dan iki adet Chromebook çıkarmıştı. Ancak şirket, üçüncü dokunmatik özellikli versiyonla farklı sinyaller göndermek istiyor.

Bu gelişmelere bakılarak, Microsoft ve Google’ın, geleceği dokunmatik ekranlı dizüstü bilgisayarlarda gördüğü söylenebilir.  

YORUMLAR