Google Hangouts ile Arama Yapılabilecek

Google'ın I/O Geliştirici Konferansı sırasında ilk kez Hangouts'u duyurmasıyla birlikte, şirketin elinde olan tüm mesajlaşma ve sohbet servislerini tek bir çatı altında toplamak istediği yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamış oldu. Bu noktada Google Voi

Google Hangouts ile Arama Yapılabilecek

Google'ın I/O Geliştirici Konferansı sırasında ilk kez Hangouts'u duyurmasıyla birlikte, şirketin elinde olan tüm mesajlaşma ve sohbet servislerini tek bir çatı altında toplamak istediği yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlamış oldu. Bu noktada Google Voice, görünüşte mesajlaşma, arama ve sesli mesaj gibi özelliklerin hepsini tek bir yerden gerçekleştirebilecek bir servis olarak kabul edilsede kullanıcılar tarafından sevilmedi ve Gmail üzerinden kaldırıldı. Google'ın Gmail ve Web için arama desteğine sahip Hangouts'u getirmesiyle birlikte herşey tekrar değişti.

Hangouts üzerinden ücretsiz olarak Hangouts aramaları şu an için sadece Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada üzerinde aktif olarak kullanılabiliyor olsa da ilerleyen günlerde servisin diğer ülkeler üzerinde de ücretsiz olarak kullanılacağına eminim. Ayrıca Google, Skype gibi rakiplerini de göz önüne alarak uluslararası aramalar için kullanıcılara özel ücretlendirmeler de sunmaya başladı.

Gmail üzerine arama özelliğini geri getirmekle kalmayan Google, aynı zamanda çok daha fazla özelliği ve yeniliği kullanıcılarına sunmuş oldu. Artık kullanıcılar birden çok numarayı aynı anda arayabilecekler ve isterlerse görüntülü sohbet özelliğini de kullanabilecekler. Ayrıca kullanıcılar Google Effects uygulamasından yararlanarak, arama yaptıkları kişilere farklı ses efektleri de yollayabilecekler. Arama yapmak isteyen kullanıcıların Google+ veya Gmail üzerinde yer alana telefon butonuna tıklamaları gerekiyor.

Google Hangouts uygulamasına sitemiz üzerinden hızlı bir şekilde ulaşabilir, mobil cihazlarınız ve bilgisayarınız üzerine güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.

YORUMLAR