Google, İngiliz Futbol Kulübünün İsim Hakkını Almaya Hazırlanıyor

Google, spor alanındaki etkisini artırmak için şimdi bir stadyuma ismini vermeye hazırlanıyor. Şirket, hangi spor kulübüyle görüşüyor? İşte tüm detaylar!

2019 yılında yeniden açılan Tottenham Hotspur Stadyumu'na uzun zamandır isim sponsoru aradıklarını belirten Daniel Levy, Google ile görüşüyor olabilir. Öne sürülen bu bilginin doğru olması durumunda 62 bin 850 kişilik stadyum, Google'ın ismini taşıyacak.

Stadyumun açıldığı yıl isim hakları için doğru markayı aradıklarını söyleyen Başkan Levy, kulübün o zamandan beri herhangi bir marka ile anlaşmaya varamadıklarını da ekledi. The Atchletic, Spurs'ın dünyanın en ünlü şirketlerinden biri olan Google ile anlaşmaya yönelik görüştüğünü öne sürdü.

Spor Alanında Google Etkisi

Google ile yapılacak olası bir anlaşma, Spurs'a büyük ölçüde fayda sağlayacak. Ligin en iyi beş yıllık cirosuna sahip olan kulübün Şampiyonlar Ligi'ne katılması için finansal güç katacaktır. İddialar doğruysa Spurs, Arsenal ve Manchester City gibi stadyumlar için isim sponsorluğu yapan Premier Lig takımlarından biri olabilecek.

Google, Mart ayında McLaren Racing Formula 1 takımı ile anlaşma yaparak spor alanına giriş yapmıştı. Şimdi de futbol alanına giriş yapması muhtemel olan markanın NBA ve MLB ile ticarı anlaşmasının da olduğunu eklemeden geçmeyelim. 

Donald Trump'ın Social Truth Uygulaması Google Play'e Geri Döndü
İNTERNET

Donald Trump'ın Social Truth Uygulaması Google Play'e Geri Döndü

Donald Trump'ın kurmuş olduğu Truth Social, içerik denetleme politikalarıyla ilgili endişeler nedeniyle aylarca süren bir gecikmenin ardından Google Play Store'da artık kullanılabilir durumda.

YORUMLAR