Google+ Kullanıcıları E-Posta Adresi Olmadan Birbirlerine E-posta Gönderebilecekler

Google, Google+ için yaptığı yeni güncelleme ile birlikte Google+ kullanıcılarının diğer Google+ kullanıcılarına E-Posta adreslerini bilmelerine gerek olmadan E-Posta gönderebilmesini sağlıyor.

Google+ Kullanıcıları E-Posta Adresi Olmadan Birbirlerine E-posta Gönderebilecekler

Google, Google+ üzerinde yaptığı yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların sahip oldukları dijital rehberleri genişletiyor. Bu güncelleme ile birlikte Google'ın sosyal medya platformu olan Google+'ın kullanıcıları diğer Google+ kullanıcılarının e-posta adreslerini bilmeseler dahi birbirlerine e-posta gönderebilecekler.

Bildiğiniz üzere daha önce e-posta alışverişi yapmadığınız kullanıcılara e-posta göndermek istediğinizde bu kullanıcıların e-posta adreslerine ihtiyaç duyarsınız. Google+'a yeni eklenen özellik sayesinde artık Google+ kullanıcıları e-posta adresini bilmediği kişilere e-posta gönderebilecek.

Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar kendi çevrelerinden, genişletilmiş çevrelerden veya Google+ üzerindeki herhangi bir kişiden e-posta almak isteyip istemediğini seçebiliyor. Daha önce e-posta gönderimi yada alımı yapmadığınız kişilerin Google+ üzerinden yollayacağı e-postalar, Gmail sayfanızdaki sosyal semesine gelecek ve Google+ üzerinden yollandığı içerisinde yazacaktır.

Google+ üzerinden e-posta alımını kabul eden kişiler, diğer Google+ kullanıcıları ile e-posta adresini paylaşmamasına rağmen e-posta gönderimi ve alımı yapabilecekler. Hangouts üzerinden birbirleriyle mesajlaşabilen Google+ kullanıcılarına sunulan yeni özellik, daha profosyonel bir mesajlaşma seçeneği olarka, kullanıcıların kısa ve anlık iletiler göndermek yerine daha uzun ve detaylı e-postalar göndermesini sağlayacak.

Aktif edilmeye başlanan yeni özellik hakkında Google'dan e-posta aldığınızda sizde bu yeni özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

2013'ün En İyi Android Akıllı Telefonları

YORUMLAR