Google Nexus 7 Türkiye'de

Google’ın Android tableti Nexus 7 sonunda ülkemize giriş yaptı. Google ve ASUS işbirliği ile geliştirilen ve üstün donanım özellikleri ile dikkat çeken Android işletim sistemli yeni nesil tableti Nexus 7 Türk Telekom işbirliği ile Türkiye’de satışa sunulm

Google Nexus 7 Türkiye'de

Google’ın Android tableti Nexus 7 sonunda ülkemize giriş yaptı. Google ve ASUS işbirliği ile geliştirilen ve üstün donanım özellikleri ile dikkat çeken Android işletim sistemli yeni nesil tableti Nexus 7 Türk Telekom işbirliği ile Türkiye’de satışa sunulmaya başladı. Nexus 7’nin 8 ve 16 GB modellerini kullanıcılarına sunacak olan Türk Telekom’dan sınırlı bir tarihe kadar sürecek olan bu kampanyadan faydalanmak istiyorsanız acele etmelisiniz.

31 Mart 2013 tarihine kadar sürecek olan bu kampanya dahilinde sizde Nexus 7 sahibi olmak istiyorsanız ayda 25 TL’yi gözden çıkarmalısınız. 24 veya 36 ay taksit seçeneklerinden birisini seçerek sizde Nexus 7 sahibi olabilirsiniz. Corning Gorilla Glass ile korunan 7 inçlik bir ekrana sahip olan Nexus 7, dört çekirdekli 1.3 Ghz’lik güçlü bir işlemciye sahip. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan Nexus 7’nin yakında çıkması planlanan Android 4.2 işletim sisteminin de geleceğini belirtelim. Yaklaşık 10 saat kadar çalışma ömrü sunan bir bataryaya sahip olan Nexus 7’nin ön tarafında 1.2 megapiksellik kamerası bulunuyor.

Nexus 7 Reklam Filmi
MOBİL

Nexus 7 Reklam Filmi

Google, piyasaya yeni sürdüğü tableti Nexus 7 için ticari olarak ilk reklam filmini yayınladı. Reklam filminde bir baba ve oğlunun doğada geçen maceraları sırasında en büyük yardımcıları Nexus 7 tablet oluyor.

Bu cazip kampanyadan faydalanmak için acele etmelisiniz. Aşağıdaki bağlantılardan Nexus 7’ye dair diğer konularımıza göz atabilirsiniz.

- Nexus 7 İçin Android 4.1.2 Güncellemesi Geldi

- Nexus 7 Yok Satıyor

iPad Mini ile Nexus 7 Karşılaştırması

YORUMLAR