Google Pixel Fold'un Ekran Özellikleri Sızdırıldı

Google'ın katlanabilir telefonu Pixel Fold'tan ilk sızıntılar geldi. Telefonun ekranı hakkında detaylar belli oldu.

Google Pixel Fold'un Ekran Özellikleri Sızdırıldı

Katlanabilir telefon furyası yavaş yavaş Android telefon sektöründe yerini edinmeye başladı. İlk olarak Samsung'un Z Flip ve Z Fold telefonlarıyla ünlenen tasarımın yeni takipçilerinden biri de dev yazılım şirketi Google. Geçtiğimiz günlerde yeni Pixel serisi telefonlarını duyuran firma, yakın zamanda kullanıcılara katlanabilir Pixel de sunacak.

Google Pixel 7 / Pixel 7 Pro Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Google Pixel 7 / Pixel 7 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Gerçekleştirilen tanıtımla beraber Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro özellikleri ve fiyatı belli oldu. Yazılım devi tarafından tanıtılan yeni akıllı telefon modelleri, sahip olduğu donanım bileşenleriyle ilgi odağı hâline geldi.

Pixel Fold adıyla tanıtılması beklenen telefonun ekran özellikleri hakkında ilk detaylar belli oldu. Samsung ve Motorola gibi firmalar tarafından çıkarılan katlanabilir Androd telefonlarla mücadele etmesi beklenen Pixel Fold, ekran tarafında birçok iyi özelliği vadediyor.

Google Pixel Fold'un Ekran Özellikleri Sızdırıldı

Google Pixel Fold Özellikleri

Şimdilik telefonun herhangi bir özelliği hakkında resmi açıklama yapılmadı. Ancak 91mobiles sitesinde yayınlanan bir habere göre geliştirici Kuba Wojciechowski, Pixel Fold serisinin ekranlarının Samsung tarafından yapılacağını iddia etti.

Söylentilere göre Pixel Fold 1840 x 2208 piksel çözünürlüğe sahip olacak. 123mm x 148mm boyutta olması beklenen telefon 1200 nit parlaklık sunacak. İddialara göre 120 Hz ekran yenileme hızıyla karşımıza çıkacak olan Pixel Fold, katlanabilir telefonlar arasında ekranıyla ön plana çıkacak.

IMX787 lense sahip 3 ana kamerayla geleceği düşünülen Pixel Fold'un 2023'ün ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

Son Zamanların Trendi: En İyi Katlanabilir Telefonlar - 2024
MOBİL

Son Zamanların Trendi: En İyi Katlanabilir Telefonlar - 2024

İlk ortaya çıkmaya başladığı günlerden beri teknoloji camiasının yakından izlediği katlanabilir telefonlar, kullanıcılarına ayrı bir şıklık sağladığı gibi aynı zamanda kullanım kolaylığına da imkân veriyor.

YORUMLAR