Google Pixel Watch Parçalara Ayrıldı (Video)

Google'ın yeni akıllı saati Pixel Watch, bir YouTube kanalı tarafından parçalandı. İşte saatin iç dizaynını gösteren o görüntüler!

Google Pixel Watch Parçalara Ayrıldı (Video)

Google'ın birkaç hafta kadar önce duyurulan her iki yeni telefonu da şimdiden çok detaylı video çekimlerine maruz kaldı ancak bildiğiniz gibi şirket aynı etkinlikte Pixel Watch'ı da tanıttı ve merakla bu yeni akıllı saatin parçalanmasını bekleyenlerdenseniz bekleyişiniz artık sona erebilir.

Pixel Watch'ı parçalamak aynı zamanda bir bulmaca çözmeye benziyor. Özenle yerleştirilmiş iç dizaynında kurma kolu ve düğme gibi bazı parçalar değiştirilemez görünüyor ve bu da tamir edilebilirliği açıkça engelliyor.

Pixel Watch, iFixit Ekibi Tarafından Parçalandı

Pixel Watch ayrıca ilginç bir şekilde iç kısmında, çıkarıldığında herhangi bir kalıntı bırakmayan çok benzersiz ve ayırt edici bir yapıştırıcı ile birlikte geliyor.

Akıllı saatin pil kapasitesinden kabzasına kadar pek çok iç detayının ve parçaların yerleşim tasarımının gösterildiği Pixel Watch parçalama videosunu yukarıdan seyredebilirsiniz.

Peki siz yeni Pixel Watch hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Made by Google'22  Etkinliği Gerçekleştirildi: İşte Pixel 7 Serisi, Pixel Watch ve Çok Daha Fazlası
TEKNOLOJİ

Made by Google'22 Etkinliği Gerçekleştirildi: İşte Pixel 7 Serisi, Pixel Watch ve Çok Daha Fazlası

Son yıllarda Pixel serisiyle kayda değer bir çıkış yakalayan Google, farklı sektörlere de el atarak kapsamını genişletmeye devam etmek istiyor.

Google Pixel Watch Tanıtım Videosu Yayımlandı
MOBİL

Google Pixel Watch Tanıtım Videosu Yayımlandı

Google Pixel Watch tanıtım videosu, internet üzerinden paylaşıldı. Yayımlanan video, yazılım devi Google tarafından geliştirilen akıllı saat modelinin detaylı bir şekilde görülebilmesine imkân tanıyor.

YORUMLAR