Google Play Güncellendi, Google+ Uyumluluğu Geldi

Android için Google Play uygulaması güncellendi ve artık Google+ profilinizi diğer uygulamalarınız ile paylaşmanız mümkün hale geldi.

Google Play Güncellendi, Google+ Uyumluluğu Geldi

Android telefon ve tablet kullanıcılarının uygulama mağazası olan Google Play 3. sürümüne yükseltildi ve yeni sürümle birlikte diğer uygulamalarınıza Google+ profilinizle giriş yapma imkanı doğmuş oldu. Böylece artık diğer uygulamalar içerisinde gerçekleştirdiğiniz işlemleri Google+’da yer alan çevrelerinizle kolayca paylaşabilir ve giriş yapabilirsiniz.

Ayrıca Google+ girişi sayesinde uygulamalarda adınız, resminiz ve sosyal bilgileriniz de hazır olarak geliyor. Bunun yanında haritalar API’sinde de geliştirmeler mevcut ve bu gelişim sayesinde daha sorunsuz bir harita kullanımı hazır halde.

Google Play otomatik olarak güncellendikten sonra uygulama çekmecenizde Google Ayarları adı altında bir bölüm ortaya çıkıyor. Bu yeni uygulamayı kullanarak Google+ ve ona bağlı uygulamaları yönetebilir, haritalar servisiyle ilgili ayarlar gerçekleştirebilir ve arama ile reklamlar konusunda değişiklikler gerçekleştirebilirsiniz.

Adobe Photoshop Touch artık akıllı telefonlarda da kullanılabiliyor

YORUMLAR