Google Search ve Gmail Çöktü mü? İşte Açıklama

Google Drive, Google Search ve Gmail çöktü mü? Pek çok kullanıcı bir süredir bu servislere erişimde sorunlar yaşıyor. İşte merak ettiğiniz tüm detaylar!

Google Search ve Gmail Çöktü mü? İşte Açıklama

Eğer Google servislerine erişimde bazı sorunlar yaşıyorsanız panik olmanıza gerek yok, yalnız değilsiniz. Görünüşe göre dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcı bazı Google servislerine erişimde sorunlar yaşıyor. Peki Google Drive, Google Search ve Gmail çöktü mü ve ne zaman aktif hale gelecekler?

Google Drive, Google Search ve Gmail Çöktü mü?

Kısa bir süredir pek çok kullanıcının Google'ın bazı servislerine erişimde sorunlar yaşadığı görülüyor. Başlıca sorunlar şu şekilde:

- Gmail'e giriş yapamamak, e-posta gönderememek ve alamamak.

- Google Drive'a dosya yükleyememek ya da var olan dosyaları indirememek.

- Google Search'te arama sonuçlarına ulaşamamak.

Google'ın servis detaylarına göz attığımızda şirketin bazı kesintilerin yaşandığını onayladığını görüyoruz. Sorunu araştırdığını belirten şirketin tahmini çözüm süresini bir saat olarak belirttiğini vurgulayalım. Yani eğer bazı problemler yaşıyorsanız birkaç saat beklemeniz en iyisi olacaktır.

Eğer bu süreyi biraz farklı şekillerde değerlendirmek isterseniz hemen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak birkaç dizi ya da film izleyebileceğiniz sitelere göz atabilirsiniz. Bu arada Google'ın sorunun çözümü için sıkı bir şekilde çalıştığından emin olabilirsiniz.

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama
İNTERNET

Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz En İyi 9 Uygulama

Çoğu kullanıcının tercihi her ne kadar geleneğe bağlı kalmak olsa da ücretsiz film izleme uygulamaları ya da ücretsiz film izleme programları giderek yaygın hâle geliyor ve insanların büyük bir kısmı alışkanlıklarından gün geçtikçe kopuyor.

Peki siz Google Drive, Google Search ya da Gmail başta olmak üzere Google servislerine erişimde sorunlar yaşıyor musunuz? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR