Google Workspace Hizmetini Tüm Kullanıcılara Sundu

Google, Workspace isimli hizmeti tüm kullanıcıların kullanımına sundu. Workspace isimli hizmeti sınırlı süreliğine hiçbir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

Google, Workspace hizmetini bütün kullanıcıların kullanımına sundu. Daha önce "G Suite" olarak isimlendirilen hizmeti kısa süreliğine ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Peki, Workspace, herhangi bir ücret ödemeden nasıl kullanılır? Workspace'te hangi Google hizmetleri bulunuyor? Konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Google Workspace Ücretsiz Nasıl Kullanılır?

  • İlk olarak Workspace sayfasını ziyaret edin.
  • Daha sonra ekranın sağ üst köşesinde yer alan "Ücretsiz test edin" butonuna tıklayın.
  • Açılan sayfa üzerinden Google hesabınıza giriş yapın. Ücretsiz deneme sürümünü 14 gün boyunca kullanabilirsiniz.

Daha önce "G Suite" olarak isimlendirilen Workspace, Google hesabına sahip olan tüm kullanıcıların kullanımına sunuldu. Google Workspace hizmetine erişmek için artık kurumsal bir hesaba ihtiyaç duyulmuyor. Hizmette Gmail, Drive, Meet, Calendar, Chat, Currents, Jamboard, Docs, Sheets (e-tablo), Slides (Slaytlar), Sites, Keep ve Forms yer alıyor.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Google tarafından kullanıma sunulan hizmette "Business Starter", "Business Standard", "Business Plus" ve Enterprise" olmak üzere dört farklı paket yer alıyor. Şu anda aylık 29 TL ücret karşılığında abone olunabilen Business Starter paketinde özel ve güvenli iş e-postası, 100 katılımcılı görüntülü toplantılar, kullanıcı başına 30 GB bulut depolama alanı, güvenlik ve yönetim denetimleri ve standart destek mevcut.

Şu anda aylık 58 TL ücret karşılığında abone olunabilen Business Standard paketinde özel ve güvenli iş e-postası, 150 katılımcılı görüntülü toplantılar ve toplantı kaydı, kullanıcı başına 2 TB bulut depolama alanı, güvenlik ve yönetim denetimleri, standart destek yer alıyor. Bu pakette standart destek, ücret karşılığında gelişmiş desteğe yükseltilebiliyor.

Aylık 108 TL ücret karşılığında abone olunabilen Business Plus paketinde özel ve güvenli iş e-postası, e-posta delil tespiti ve veri saklama, 250 katılımcılı görüntülü toplantı, toplantı kaydı ve katılım izleme, kullanıcı başına 5 TB bulut depolama alanı, Apps Kasası ve gelişmiş uç nokta yönetimi dahil gelişmiş güvenlik ve yönetim denetimleri, standart destek bulunuyor. Ücret karşılığında gelişmiş destek hizmeti alınabiliyor.

Fiyatı açıklanmayan Enterprise paketinde özel ve güvenli iş e-postası, e-posta delil tespiti, veri saklama ve S/MIME şifreleme, 250 katılımcılı görüntülü toplantılar, toplantı kaydı, katılım izleme, gürültü giderme ve alan içi canlı yayın, ihtiyaç duduğunuz kadar depolama alanı, Apps Kasası, veri kaybını önleme, veri bölgeleri ve kurumsal uç nokta yönetimi dahil gelişmiş güvenlik, yönetim ve uygunluk denetimleri, gelişmiş destek mevcut. Ücret karşılığında premium desteğe yükseltilebiliyor.

Google Chat Herkesin Kullanımına Açıldı!
MOBİL

Google Chat Herkesin Kullanımına Açıldı!

Google Chat, uzun bir sürenin ardından herkesin kullanımına sunuldu. Peki, Google'ın iletişimi güçlendirmek için kullanıma sunduğu hizmet tam olarak nedir ve ne amaçla kullanılır? Bu yazıda Google'ın iletişim hizmeti ile ilgili bilinmesi gereken her şeye ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR