Google+ Yerel Menüsü Açıldı

Google+'nın en son yeniliği sayesinde artık gideceğiniz restoranları, otelleri, barları ve eğlence mekanlarını kolayca bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

Google+ Yerel Menüsü Açıldı

Google+ her ne kadar başlangıçta hedeflediği kullanıcı aktifliğine şimdilik sahip olamamış gibi görünse de yavaş yavaş aylar içerisinde gelişimini tamamlamaya devam ediyor ve sürekli olarak yeni hizmetlerle karşımıza çıkıyor.

Diğer Google hizmetleriyle genelde bütünleşik olarak gerçekleşen bu yeni hizmetlerden bir tanesi de Google+ Yerel menüsü.

Aşağıda görebileceğiniz gibi artık Google+ profilinizin sol menüsünde bir “Yerel” tuşu yer alıyor.

Yerel menüsüne girdiğinizde karşınıza bulunduğunuz konum çevresindeki restoranlar, kafeler, barlar, oteller ve eğlence yerleri geliyor. Ayrıca önerilen yerler ve harita desteği ile bu mekanlara incelemelerinizi yazarak sizden sonra gidecek olanlara rehberlik edebiliyorsunuz.

Eğer önerilen yerlerin üzerine tıklarsanız detaylı bir harita, kullanıcı yorumları ve mekana ait fotoğraflar da sizi bekliyor olacak.

Google+’nın bu yeni servisi harita servislerini ve sosyal profillerinizi tek bir çatı altında toplayarak çevrenizde gerçekleştirebileceğiniz sosyal etkinlikleri daha rahat bir şekilde planlamanızı sağlayacak gibi duruyor.

YORUMLAR