Google'ın iPhone'larla Dalga Geçtiği Yeni Reklam Filmi Yayınlandı

Teknolojinin dev şirketi Google, uygulamasını tanıtmak için yayınladığı reklam filminde iPhone'larla dalga geçti.

Google'ın iPhone'larla Dalga Geçtiği Yeni Reklam Filmi Yayınlandı

Teknolojinin üst düzey şirketleri arasındaki çekişme asla bitmiyor. Google ve Apple arasında süregelen atışmaya bir yenisi daha Google'ın yeni reklam filmiyle eklendi.

Google'ın fotoğraf ve videoları bulutta depolama hizmeti sağlayan Google Photos uygulaması için yeni bir reklam filmi yayınlandı. Reklam filminde kullanıcıları Google Photos uygulamasına çeken Google, uygulamayı ön plana çıkarmak için Apple'ın düşük depolama alanına sahip iPhone'larını hedef aldı. Google, reklamın sonunda iPhone kullanıcılarını Google Photos uygulamasına davet etmekten de kaçınmadı.

Google'ın yeni reklam filminde rol alan insanlar en güzel anlarını çekmek için poz veriyorlar ancak tam resmin çekileceği sırada ekranda iPhone'ların "yetersiz depolama alanı" uyarısı beliriyor. 16 GB ve 8 GB depolama alanına sahip iPhone kullanıcılarının sık sık karşılaştığı bu sorunu ince bir mizahla değerlendiren Google, aynı zamanda kendi uygulamasını da ön plana çıkarıyor. 

Öte yandan Apple'ın artık önümüzdeki aydan itibaren 16 GB'lık iPhone'lara veda edebileceği söyleniyor. Eğer Apple, 16 GB'lık iPhone'ları ortadan kaldırırsa bir nebze de olsa alay konusu olmaktan kurtulabilir. İşte Google'ın yeni reklam filmi.

16 GB iPhone'lar Ortadan Kalkabilir

762 Metre Yükseklikten Düşen iPhone'u Sapasağlam Buldu

Apple Yapay Zeka Çalışmaları Yapan Bir Şirketi Satın Aldı

YORUMLAR