GoPro 2015 Video Kolajı Hayatınızın 5 Dakikasını Öyle Bir Çalıyor ki, Aklınız Duruyor

Hayatın her anında GoPro ile kayıt edilmiş mutlaka bir “an” izlemek mümkün işte, 2015'in GoPro gözüyle muazzam anları.

GoPro 2015 Video Kolajı Hayatınızın 5 Dakikasını Öyle Bir Çalıyor ki, Aklınız Duruyor

2015 yılının akılları durduran GoPro kayıtları bir videoda toplandı. Müziğiyle , görüntü kalitesiyle insanın başını döndüren bu video kolajı defalarca seyredeceksiniz.

GoPro’yu hepimiz biliyoruz. Ekstrem sporlar için tercih edilen bu kamer seti 2014-2015 yılının en popüler videolarının kayıt edilebilmesinde de büyük rol oynuyor.  Ancak GoPro sadece ekstrem sporlar için kullanılmıyor. Hayatın her anında GoPro ile kayıt edilmiş mutlaka bir “an” izlemek mümkün olabiliyor. 

GoPro ile 2015 yılında çekilmiş özel anlar bir video kolajda toplandı. Deniz altından dağların tepelerini, dalgalı denizlerden kurak çöllere, kalabalık caddelerden sessiz çayırlara kadar gezegende insana dair ne varsa gözler önüne seren bu 5 dakikalık kolaj tam bir sanat eseri. Soğuktan donmuş bir kedinin hayata dönüşü, çekiç köpek balıklarının sırtına kamera yerleştirilmesi gibi hayvanlar aleminin eksantrik enstantanelerine de rastlayacağınız bu video kurgusu ve müziğiyle de gerçekten son derece profesyonel bir çalışma olmuş. 

En İlginç GoPro Videoları

GoPro Uzay Yürüyüşü Filme Alındı, Sonuç: Etkileyici!

GoPro ile Facebook İçin Çekilen 360 Derecelik Video İzlenme Rekorları Kırıyor

YORUMLAR