Grand Theft Auto 5, 34 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Take-Two firmasının bugün yaptığı açıklamaya göre Grand Theft Auto V, 34 milyon satış rakamına ulaşmış durumda.

Grand Theft Auto 5, 34 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Take-Two firmasının bugün yaptığı açıklamaya göre, Grand Theft Auto V 34 milyon satış rakamına ulaşmış durumda.

Bir seri düşünün ki, her yeni çıkan oyunu fırtınalar koparsın. Günler, hatta aylarca konuşulsun. İşte Grand Theft Auto serisi böyle bir seri. Dünyanın her yerinden milyonlarca hayranı olan bu serinin 2013 yılında çıkan yeni oyunu Grand Theft Auto V ise tam bir efsane haline geldi.

Sadece Playstation 3 ve Xbox 360 platformları için çıkış yapmasına karşın 34 milyon kopya satmayı başaran serinin, PC, Playstation 4 ve Xbox One versiyonları ise yolda. Yeni jenerasyon konsollara bazı özel içerikler ile gelecek olan oyunun mevcut satış rakamlarını arttırarak, yapımcısı Rockstar Games'in yüzünü güldüreceğine ise kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni jenerasyon konsollara ve PC için aynı zaman diliminde çıkacağı düşünülen Grand Theft Auto V, tamamen tekrar elden geçirilerek buna uygun olarak geliştiriliyor. Daha önce yapılan açıklamalarda, oyunun kesinlikle ucuz konsol portu olmayacağının altı çizilmişti. 

Kesin olmamakla birlikte, PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için 14 Kasım'da raflardaki yerini alacağı söylenen oyun, bakalım başarısını ne kadar ileri götürebilecek. 

Güzelleşelim Android uygulaması yayınlandı

YORUMLAR